Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
CHI
CHI Infra Gel

€ 19,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.

CHI haarproducten

Een mooie aanvulling op het assortiment CG proof producten van CGproducten.nl: CHI. CHI haarproducten is een groot merk uit Amerika welke zijn strepen al lang en breed heeft verdiend in de wereld van curly girls. Als één van de eersten krijgt cgproducten.nl de mogelijkheid om de haarproducten van CHI te verkopen.  Het totale assortiment van CHI is enorm. 
Naast tientallen verschillende verzorgingsproducten voor verschillende haarsoorten en krultypen biedt CHI ook hoogwaardige producten als haardrogers en stijltangen. Voor ons assortiment hebben we gekozen voor de meest krachtige CHI haarproducten die echt een aanvulling zijn op ons assortiment.  
Huidige CHI producten in ons assortiment zijn een krachtige gel voor het definiëren van krullen en een volume booster spray voor langdurige volume en meer body! 

Het assortiment van CGproducten.nl 

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van CHI zijn CG methode vriendelijk. 
Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode.  
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.