Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Flora & Curl
Flora & Curl African Citrus Superfruit Radiance Mask

€ 22,00*
Flora & Curl
Flora & Curl African Citrus Superfruit Shampoo

€ 18,00*
Flora & Curl
Flora & Curl African Superfruit Hair Oil

€ 29,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Coconut Mint Curl Refresh Clay Wash

€ 25,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Coconut Mint Curl Refresh Conditioner

€ 22,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Coconut Mint Scalp Refresh Mist

€ 16,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Coconut Mint Scalp Refresh Pre-Shampoo Oil

€ 17,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Coconut Mint Scalp Refresh Shampoo

€ 20,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Jasmine Oasis Hydrating Hair Mist

€ 18,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Organic Rose & Honey Cream Conditioner

€ 22,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Organic Rose & Honey Cream Shampoo

€ 18,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Organic Rose & Honey Leave-in Detangler

€ 22,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Sweet Hibiscus Curl Activating Lotion

€ 19,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Sweet Hibiscus Curl Defining Gel

€ 18,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Sweet Hibiscus Curl Volumizing Foam

€ 19,00*
Flora & Curl
Flora & Curl Travel Essentials Kit

€ 38,95*

Flora & Curl haarproducten

De haarproducten van Flora & Curl zijn gebaseerd op botanische ingrediënten. Geen ingewikkelde routines maar een uniek recept voor gezonde krullen. Met een passie voor natuurlijke - en plantaardige producten begon oprichtster Rose in 2011 te experimenteren. Ze kon het juiste haarverzorgingsproduct niet vinden en kampte met een geïrriteerde hoofdhuid. 
Tijdens het experimenteren in de keuken van haar moeder ontdekte ze dat er veel vrouwen net als zij op zoek waren naar haarverzorgingsproducten zonder agressieve ingrediënten. Niet heel veel later is Flora & Curl Haircare ontstaan. Alle Flora & Curl producten zijn CG vriendelijk.

Flora & Curl producten, geschikt voor alle krultypen

De overtuiging van Flora & Curl is dat gezond haar begint bij het gebruik van natuurlijke producten. Daarom bevatten de haarproducten van Flora & Curl geen schadelijke chemicaliën of stoffen, siliconen, SLS, drogende alcoholen, minerale olie, parabenen, koolteer, kunstmatige kleurstoffen of kleuren en synthetische geuren. 
In plaats daarvan is gekozen voor het gebruik van Botanische ingrediënten. Deze ingrediënten hebben een therapeutische werking op zowel het haar als de hoofdhuid. De producten en ingrediënten zijn uitvoerig getest en de resultaten zijn verbluffend. Ingrediënten als jasmijn, eucalyptus en lavendel zorgen ervoor dat de hoofdhuid niet aangetast worden door slechte bacteriën.  

Van Youtube in de keuken naar geprezen kwaliteitsmerk

Omdat oprichtster Rose er veel plezier aan beleefde om te experimenten met natuurlijke producten voor haarverzorging besloot ze dit op te nemen en te plaatsen op Youtube. Even later startte ze ook een blog over gezonde haarproducten. De vele reacties die ze kreeg deden haar beseffen dat ze niet de enige was die op zoek was naar gezonde haarproducten. Het sterkte haar in haar missie om vrouwen te helpen om gezonde krullen te creëren met de juiste haarproducten. Het zal je verbazen hoe deze producten je krullen voeden en verzorgen. Het brengt je liefde voor krullen terug met een perfect krulpatroon en definitie. 

Nature to Curls filosofie van Flora & Curl

De nature to curls filosofie staat voor sprankelende krullen met 100% natuurlijke producten. Geen schadelijke stoffen zoals je die aantreft in reguliere verzorgingsproducten maar alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. 
Geen uitgebreide routines maar terug naar de basis. Met de juiste producten geniet je binnen een handomdraai van een verbluffend resultaat. En niet alleen het resultaat is verbluffend. Met de heerlijke geur en juiste textuur ervaar je een haarverzorgingsproduct van salon kwaliteit. Geschikt voor alle krultypen en kroeshaar. 
Het assortiment Flora & Curl producten is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners, lotions en shampoos. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Lees meer over de CG Methode en bepaal je haar eigenschappen. Bekijk ook ons ruime aanbod van merken als JessicurlDenman, Pump Haircare en Curls.