• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Hair Dance haar producten

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  Hair Dance
  Hair Dance Clarifying Growth Shampoo
  Wat is het: Hair Dance Clarifying Growth Shampoo is een zachte 5.5 pH zuiverende shampoo die grondig zweet, olie en product opbouw verwijdert met Apple Cider Azijn. Het is kleur-veilig, textuur-, golvend-, en krullend haar vriendelijk. Ontworpen om haaruitval te helpen voorkomen en/of verminderen, een evenwichtige hoofdhuid te bevorderen, en gezondere haargroei te helpen stimuleren. Een verzachtende mix van kamille, salie, brandnetel en rozemarijn helpt om de hoofdhuid in balans te brengen en ondersteunt het welzijn van de hoofdhuid. Versterkende kruiden, antioxidant-rijk Acerola Extract, en Biotine helpen om gezondere haargroei aan te moedigen, een evenwichtige hoofdhuid te bevorderen, en helpen voorkomen en/of verminderen van haar dunner worden en verlies. Geschikt voor alle haartypes, inclusief de gevoelige hoofdhuid.  Wat is er anders aan de vernieuwde formule? Nu meer geconcentreerd, u zult minder product nodig hebben omdat het goed schuimt. We hebben ingrediënten toegevoegd, zoals biotine, Acerola Extract, en Jamaicaanse Castor Olie om gezondere haargroei te helpen ondersteunen! We hebben ingrediënten toegevoegd, zoals biotine, Acerola Extract, en Jamaicaanse Castor Olie om te helpen bij een gezondere haargroei!  Waarom we ervan houden: Gebruikers met een droge en/of jeukende hoofdhuid, seborrheic dermatitis, en andere hoofdhuid problemen zouden verlichting en verbeteringen moeten merken als gevolg van de verzachtende Apple Cider Azijn en een unieke mix van anti-inflammatoire kruiden en plantenextracten. Verrijkt met pepermuntolie en menthol, zal uw hoofdhuid na elk gebruik verkwikt en schoon aanvoelen. 

  € 15,50
  Hair Dance
  Hair Dance Dry Shampoo Lavender 28 gram
  Deze veganistische droog shampoo absorbeert overtollige olie om de levensduur van je haar tussen wasbeurten te verlengen en laat het haar zacht en zijdeachtig aanvoelen. Het past goed bij alle haarkleuren en kan ook worden gebruikt als stylingsproduct om elk kapsel een volumineuze boost te geven.

  € 12,95
  Hair Dance
  Hair Dance Dry Shampoo Ongeparfumeerd 28 gram
  Wat het is: Geschikt voor alle haarkleuren, inclusief donker of zwart haar, onze bestverkopende Volumizing Dry Shampoo absorbeert olie en residu, waardoor het haar fris en volumineus blijft tussen de wasbeurten in. Perfect voor degenen die gevoeliger zijn voor volledig natuurlijke geuren of voor degenen die de voorkeur geven aan een geurloos product, het is ongeparfumeerd. Waarom we ervan houden: Hair Dance Volumizing Dry Shampoo is een veiliger, meer milieubewust alternatief voor droogshampoo in spuitbussen. Geschikt voor zowel onderweg als thuis, schroef het deksel gewoon stevig vast en gooi het in je sporttas, rugzak of handtas voor een snelle en gemakkelijke opfrissing van het haar!

  € 12,95
  Hair Dance
  Hair Dance Intensive Hydrating Conditioner
  Hydrateert, voed en geeft vocht aan je haar zonder het te verzwaren.Geen synthetische geur, alleen etherische olie van de grapefruit voor de geur.

  € 15,98
  Hair Dance
  Hair Dance Intensive Hydrating Shampoo
  Geüpdatete Intensief Hydraterende Shampoo. Het is meer hydraterend, schuimt goed, maar heeft een dunnere consistentie.Wat het is: Verrijkt met voedende botanische extracten en oliën, les de dorst van haar en hoofdhuid met Hair Dance Intensive Hydrating Shampoo en Conditioner. Dit kleur-veilige duo helpt het haar te voeden en voorkomt en herstelt gespleten haarpunten. Waarom wij er van houden: Verrijkt met onze opwekkende grapefruit geur, het pittige aroma stimuleert de zintuigen om uw humeur te helpen oppeppen terwijl het broodnodige voedingsstoffen levert aan haar en hoofdhuid. Let op: Goed schudden voor gebruik als het product dun lijkt. Dit is normaal en heeft geen invloed op de werkzaamheid van het product.

  € 15,98
  Hair Dance
  Hair Dance Dry Shampoo Grapefruit 59 gr
  Deze veganistische droge shampoo absorbeert overtollige olie om de levensduur van je haar tussen wasbeurten te verlengen en laat het haar zacht en zijdeachtig aanvoelen. Het past goed bij alle haarkleuren en kan ook worden gebruikt als stylingsproduct om elk kapsel een volumineuze boost te geven.

  € 19,95
  Hair Dance
  Hair Dance Clarifying Growth Shampoo - Travel Size
  Wat is het: Hair Dance Clarifying Growth Shampoo is een zachte 5.5 pH zuiverende shampoo die grondig zweet, olie en product opbouw verwijdert met Apple Cider Azijn. Het is kleur-veilig, textuur-, golvend-, en krullend haar vriendelijk. Ontworpen om haaruitval te helpen voorkomen en/of verminderen, een evenwichtige hoofdhuid te bevorderen, en gezondere haargroei te helpen stimuleren. Een verzachtende mix van kamille, salie, brandnetel en rozemarijn helpt om de hoofdhuid in balans te brengen en ondersteunt het welzijn van de hoofdhuid. Versterkende kruiden, antioxidant-rijk Acerola Extract, en Biotine helpen om gezondere haargroei aan te moedigen, een evenwichtige hoofdhuid te bevorderen, en helpen voorkomen en/of verminderen van haar dunner worden en verlies. Geschikt voor alle haartypes, inclusief de gevoelige hoofdhuid.  Wat is er anders aan de vernieuwde formule? Nu meer geconcentreerd, je zult minder product nodig hebben omdat het goed schuimt. We hebben ingrediënten toegevoegd, zoals biotine, Acerola Extract, en Jamaicaanse Castor Olie om gezondere haargroei te helpen ondersteunen! We hebben ingrediënten toegevoegd, zoals biotine, Acerola Extract, en Jamaicaanse Castor Olie om te helpen bij een gezondere haargroei!  Waarom we ervan houden: Gebruikers met een droge en/of jeukende hoofdhuid, seborrheic dermatitis, en andere hoofdhuid problemen zouden verlichting en verbeteringen moeten merken als gevolg van de verzachtende Apple Cider Azijn en een unieke mix van anti-inflammatoire kruiden en plantenextracten. Verrijkt met pepermuntolie en menthol, zal uw hoofdhuid na elk gebruik verkwikt en schoon aanvoelen. 

  € 6,95
  Hair Dance
  Hair Dance Strengthening Growth Conditioner
  Wat is het: Een versterkende conditioner die de genezing van milieu- en hitteschade ondersteunt om sterker, gezonder haar te bevorderen. Voedende ricinusolie, biotine en antioxidantrijk acerola-extract helpen de volheid en groei van het haar te stimuleren.Wat is er anders aan de vernieuwde formule? Het is nu 100% vegan, omdat we de zijdeproteïne hebben verwijderd en vervangen door gehydrolyseerde haverproteïne. Het bevat nu Apple Cider Azijn om de hoofdhuid te helpen resetten en balanceren na het gebruik van onze Clarifying Growth Shampoo. We hebben ook Jamaicaanse Castor Olie, Biotine, en Acerola Extract toegevoegd om gezondere haargroei te helpen ondersteunen!  Waarom we ervan houden: De ultra-hydraterende, maar lichtgewicht textuur helpt de dorst van het haar te lessen en de gezondheid van de hoofdhuid in balans te brengen, waardoor het haar en de hoofdhuid vernieuwd en verjongd aanvoelen

  € 14,95
  Hair Dance
  Hair Dance Dry Shampoo lavender 45 gr (pompje)
  Geschikt voor alle haarkleuren, inclusief donker of zwart haar. Deze Volumizing Dry Shampoo absorbeert olie en residu, waardoor het haar fris en volumineus wordt tussen shampoobeurten door. De aroma therapeutische essentiële lavendelolie heeft een kalmerende natuurlijke geur en helpt uw humeur te kalmeren.  Hair Dance Volumizing Dry Shampoo is een veiliger, milieubewuster alternatief voor aerosol droogshampoo. De ontspannende, natuurlijke lavendelgeur kalmeert de zintuigen voor een vredige rust. Geschikt voor zowel onderweg als thuis, schroef het deksel er gewoon op en gooi het in je sporttas, rugzak of handtas voor een snelle en gemakkelijke haarverfrissing!

  € 17,99
  Hair Dance
  Hair Dance Intensive Hydrating Shampoo - Travel Size
  Geüpdatete Intensief Hydraterende Shampoo. Het is meer hydraterend, schuimt goed, maar heeft een dunnere consistentie. Wat het is: Verrijkt met voedende botanische extracten en oliën, les de dorst van haar en hoofdhuid met Hair Dance Intensive Hydrating Shampoo en Conditioner. Dit kleur-veilige duo helpt het haar te voeden en voorkomt en herstelt gespleten haarpunten. Waarom wij er van houden: Verrijkt met onze opwekkende grapefruit geur, het pittige aroma stimuleert de zintuigen om uw humeur te helpen oppeppen terwijl het broodnodige voedingsstoffen levert aan haar en hoofdhuid. Let op: Goed schudden voor gebruik als het product dun lijkt. Dit is normaal en heeft geen invloed op de werkzaamheid van het product.

  € 6,95
  Hair Dance
  Hair Dance Ultra Light Instant Condition Spray - Lemongrass
  Hair Dance Ultra-Light Instant Conditioning Spray is een dagelijkse behandeling voor het versterken en ontklitten van het haar. Lichtgewicht, maar diep voedend, geeft het haar een boost van plantaardige extracten en voedingsstoffen om de vitaliteit van het haar te herstellen en te behouden. Doordrenkt met kalmerende citroengrasolie, zullen je haar en zintuigen verwend worden door de spa-achtige geur. De fijne nevelapplicator maakt het gemakkelijk om het haar te voeden met slechts een paar spritzen! Te gebruiken op vochtig of droog haar om klitten door te kammen.

  € 14,95
  Hair Dance
  Hair Dance Dry Shampoo lavender 23 gr (spray)
  Geschikt voor alle haarkleuren, inclusief donker of zwart haar. Deze Volumizing Dry Shampoo absorbeert olie en residu, waardoor het haar fris en volumineus wordt tussen shampoobeurten door. De aroma therapeutische essentiële lavendelolie heeft een kalmerende natuurlijke geur en helpt uw humeur te kalmeren.Hair Dance Volumizing Dry Shampoo is een veiliger, milieubewuster alternatief voor aerosol droogshampoo. De ontspannende, natuurlijke lavendelgeur kalmeert de zintuigen voor een vredige rust. Geschikt voor zowel onderweg als thuis, schroef het deksel er gewoon op en gooi het in je sporttas, rugzak of handtas voor een snelle en gemakkelijke haarverfrissing!

  € 14,99
  Hair Dance
  Hair Dance Intensive Hydrating Conditioner - Travel Size
  Hydrateert, voed en geeft vocht aan je haar zonder het te verzwaren.Geen synthetische geur, alleen etherische olie van de grapefruit voor de geur.

  € 6,95
  Hair Dance
  Hair Dance Strengthening Growth Conditioner - Travel Size
  Wat het is: Een versterkende conditioner die de genezing van milieu- en hitteschade ondersteunt om sterker, gezonder haar te bevorderen. Voedende ricinusolie, biotine en antioxidantrijk acerola-extract helpen de volheid en groei van het haar te stimuleren.Wat is er anders aan de vernieuwde formule? Het is nu 100% vegan, omdat we de zijdeproteïne hebben verwijderd en vervangen door gehydrolyseerde haverproteïne. Het bevat nu Apple Cider Azijn om de hoofdhuid te helpen resetten en balanceren na het gebruik van onze Clarifying Growth Shampoo. We hebben ook Jamaicaanse Castor Olie, Biotine, en Acerola Extract toegevoegd om gezondere haargroei te helpen ondersteunen!Waarom we ervan houden: De ultra-hydraterende, maar lichtgewicht textuur helpt de dorst van het haar te lessen en de gezondheid van de hoofdhuid in balans te brengen, waardoor het haar en de hoofdhuid vernieuwd en verjongd aanvoelen 

  € 6,95
  Hair Dance
  Hair Dance Texturizing Wave Spray Lemongrass
  Hair Dance Texturizing Wave Sea Salt Spray, geschikt voor alle haartypes, is een aerosolvrije nevel die helpt bij het creëren van prachtige golven en volumineuze body. Het kan ook worden gebruikt als een natuurlijke finishing hairspray voor een lichte, maar opbouwbare hold. Verkrijgbaar in een levendige Grapefruit of een ontspannende Citroengras geur, beide volledig natuurlijke geuren helpen uw stemming op te peppen voor een zintuiglijke aromatherapeutische ervaring. Waarom wij er van houden: Hair Dance Texturizing Wave Sea Salt Spray is een veiliger, milieubewuster alternatief voor haarlak op basis van spuitbussen. Plus, het is perfect voor een moeiteloze warrige haarlook!

  € 14,95
  Hair Dance
  Hair Dance Ultra Light Instant Condition Spray Grapefruit
  Voed en versterk je haar met een blus van Hair Dance Ultra-Light Instant Conditioning Spray. Een hydraterende ontwarrende behandeling, waardoor kammen door het haar een fluitje van een cent wordt. De fijne nevelapplicator maakt het gemakkelijk om het haar overal te hydrateren met slechts een paar spritzes!Gebruik op vochtig of droog haar om klitten door te kammen.

  € 14,96
  Hair Dance
  Hair Dance Hair and Scalp Serum
  Hair Dance Hair & Scalp Stimulating Serum bevordert een gezonde haargroei door de doorbloeding van de hoofdhuid te stimuleren en de haarzakjes te stimuleren. De volledig natuurlijke verrijkte formule is geschikt voor alle haartypes en is gevuld met antioxidanten om schade door vrije radicalen van je hoofdhuid, wortels en haar te voorkomen. De krachtige formule helpt de levenscyclus van haar te verlengen en tegelijkertijd de groei van haarzakjes te vergroten. Waarom je het geweldig zult vinden: doordrenkt met stimulerende cafeïne, stimuleert en voedt de niet-vette formule de hoofdhuid zonder het haar te verzwaren.

  € 22,99
  Hair Dance
  Hair Dance Ultra Light Instant Condition Spray Lemongrass 240ml
  Hair Dance Ultra-Light Instant Conditioning Spray is een dagelijkse behandeling voor het versterken en ontklitten van het haar. Lichtgewicht, maar diep voedend, geeft het haar een boost van plantaardige extracten en voedingsstoffen om de vitaliteit van het haar te herstellen en te behouden. Doordrenkt met kalmerende citroengrasolie, zullen je haar en zintuigen verwend worden door de spa-achtige geur.   De fijne nevelapplicator maakt het gemakkelijk om het haar te voeden met slechts een paar spritzen! Te gebruiken op vochtig of droog haar om klitten door te kammen.LET OP: Afbeelding komt niet overeen met de werkelijkheid (inhoud).

  € 21,99
  Hair Dance
  Hair Dance Revitalizing Beauty Oil
  Hair Dance Revitalizing Beauty Oil is een lichtgewicht, multi-gebruik olie die kan worden gebruikt op haar, hoofdhuid, gezicht, lichaam en nagels. Uniek geformuleerd met een antioxidant- en vitaminerijke mix van 10 plantaardige oliën, dringt het haar, hoofdhuid en huid binnen voor een intense hydratatie en een boost van voeding. Geschikt voor alle haar- en huidtypen (met name droog haar en droge huid), helpt het haar te versterken, beschermen en genezen van beschadiging.Waarom we ervan houden: Deze multi-purpose olie kan je gespleten haarpunten treatment, haarmasker, finishing gloss, body/face lotion, en nagel/cuticula conditioner vervangen.

  € 19,95
  Hair Dance
  Hair Dance Ultra Light Instant Condition Spray Grapefruit 240ml
  Voed en versterk je haar met een blus van Hair Dance Ultra-Light Instant Conditioning Spray. Een hydraterende ontwarrende behandeling, waardoor kammen door het haar een fluitje van een cent wordt.  De fijne nevelapplicator maakt het gemakkelijk om het haar overal te hydrateren met slechts een paar spritzes! Gebruik op vochtig of droog haar om klitten door te kammen.

  € 21,99

  Hair Dance

  Hair Dance is een echt kwaliteitsproduct uit Amerika en vrijwel exclusief in Nederland verkrijgbaar via CGproducten.nl. Wij hebben voor de haarproducten van Hair Dance gekozen vanwege de vele positieve verhalen. Alle producten van Hair Dance zijn CG methode vriendelijk. Dat betekend vrij van sulfaten, parabenen en andere chemische ingrediënten. 

  Hair Dance (dry) shampoo

  Bij Hair Dance investeren ze veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van producten. Daarom is het assortiment niet heel omvangrijk maar bevat het wel alles wat je nodig hebt om je krullen op een natuurlijke en gezonde manier te verzorgen. 
  De dry shampoos van Hair Dance is een voorbeeld van een uniek en goed ontwikkeld product. De dry shampoo onttrekt overtollig olie uit je haar. Hiermee verleng je de tijd tussen wasbeurten in en laat je het haar zijdezacht aanvoelen. Daarnaast geeft dit product ook een echte volume boost!
  De conditioners van Hair Dance zijn verkrijgbaar in de heerlijke geuren Lemongrass en Grapefruit. Dus niet alleen een goede behandeling voor je krullen, maar een sensatie voor je reukzintuigen. Alle producten zijn GC methode vriendelijk en vegan.

  Ben jij al bekend met de Curly Girl Methode?

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën. Ook de haarproducten van Hair Dance zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze travelsize producten.