Trustpilot

Tressa Watercolors 

Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

Filter
Tressa Watercolors Intense Metallic Shampoo Copper
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO COPPERDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Metallic Shampoo Rosegold
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO ROSEGOLDDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Metallic Shampoo Silver
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO SILVERDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Metallic Shampoo Steel
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO STEELDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt.  Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Blue
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO BLUEDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur.Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Lilac
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO LILAC De Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Peach
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO PEACHDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur.Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Pink
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO PINKDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen. Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd.Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt.Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Purple
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO PURPLEDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Red
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO REDDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*
Tressa Watercolors Intense Shampoo Turquoise
WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO TURQUOISEDe Watercolors Intense shampoos zijn ontwikkeld voor het verfrissen en onderhouden van de haarkleur OF voor het uitproberen van een tijdelijke kleur. Deze shampoos zijn te gebruiken als intense toner om ongewenste tonen te verwijderen.  Het vervaagt zacht van kleur. Je kunt vaker van kleur veranderen zonder schade toe te brengen aan je krullen. De intensiteit van de kleur wordt bepaald voor het aantal toepassingen en inwerktijd. Hoe lichter het haar hoe intenser de kleur pakt. Effectief en veilig voor alle haartypes.

€ 18,95*WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO

WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO markeert een revolutie in haarkleurverzorging met zijn geavanceerde technologie, speciaal ontworpen om het haar de meest intense kleurafzetting ooit te bieden, allemaal in de vorm van een shampoo!

Intense Kleuren en Verzorging: Onze geheime formule maakt gebruik van complexe direct geleverde kleurstoffen, ondersteund door kationische conditioners. Dit resulteert in verbluffend intense kleuren en geweldige conditionerende eigenschappen. Het haar wordt niet alleen levendig gekleurd, maar voelt ook zijdezacht en gezond aan.

Optimale pH-balans: WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO is zorgvuldig geformuleerd om te werken binnen het pH-bereik van 5.3-5.8. Dit zorgt voor een optimale kleurafzetting en verzorging, waardoor je haar er op zijn best uitziet en aanvoelt.

De Oplossing voor Vervaging en Onderhoud: Eindelijk kunnen klanten genieten van levendige kleuren zonder de constante zorgen over vervaging en onderhoud. WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO pakt de twee meest voorkomende klachten aan: kleurvervaging en de behoefte aan frequente kleurcorrecties.

Eenvoudig en Veelzijdig: Deze shampoo is ontworpen voor eenvoud en veelzijdigheid. Klanten kunnen zo vaak van kleur veranderen als ze willen zonder schade aan te richten aan hun haar. De kleurafzetting kan eenvoudig worden beheerd door het aantal toepassingen en de inwerktijd aan te passen.

Blijvend Levendige Kleuren: Om kleurvervaging te voorkomen, raden we aan WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO wekelijks te gebruiken. Hiermee behoud je je levendige haarkleur alsof je net uit de salon komt.

Met WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO brengen we de kunst van haarkleur naar een nieuw niveau, waarbij intense kleuren en zorg voor je haar hand in hand gaan. Het is tijd om afscheid te nemen van vervaging en hallo te zeggen tegen levendige, langdurige kleuren die moeiteloos onder controle kunnen worden gehouden.