• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Imbue

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  Imbue
  Imbue Curl Defending Heat Protection Mist
  Imbue Curl Defending Heat Protection Mist 200 ml is de krulbeschermer waar jij naar op zoek was! Deze alcoholvrije hittebeschermer is perfect voor curly girls die hun krullen willen beschermen tegen hitte, UV-schade. Ja tegen leuke styling, nee tegen haarschade! Deze mist is ontworpen voor Kinks, Curls & Coils van 3A tot 4C.e hydraterende ingrediënten zoals Cupuacu, Kokosnoot en Jojoba! Deze spray hydrateert je haar en beschermt het tegen hitteschade tot 220oC.- Beschermt je haar tegen schade van buitenaf, zoals UV-stralen en hittebeschadiging! - Makkelijke applicator om precies te kunnen mikken!- De lichte spray verzwaard niet, maar maakt je haar wel zacht! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 13,45
  Imbue
  Imbue Curl Inspiring Conditioning Leave In Spray
  IMBUE. Curl Inspiring Conditioning Leave in Spray is een lichte spray op basis van camelia, kokosnoot & cupuaçu, speciaal ontwikkeld voor krullen, coils en kinks van 3A tot en met 4C. Maar vergis je niet, de lichte spray bevat een mega voedende hydratatieboost voor je krullen! Deze rasechte multitasker kan zowel op nat als droog haar verdeeld worden. Spray hem op nat haar om te voeden, ontwarren en krullen te definiëren zonder ze te verzwaren. Spray hem tijdens je 2e, 3e dag op droge krullen om ze te verfrissen, herstellen en opnieuw veerkrachtig te maken. In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 13,45
  Imbue
  Imbue Curl Restoring Intensive Mask
  IMBUE. Curl Restoring Intensive Mask is een intensief, voedend haarmasker speciaal ontwikkeld voor krullen, coils & kinks van 3A tot en met 4C. Blaas opnieuw leven in je krullen dankzij dit eiwitrijke masker dat beschadigd haar voedt en behandelt. Dit vegan masker met 100% Curly Girl Compliant ingrediënten zoals kokosnoot, cupuaçu en shea hydrateert, voedt en versterkt je krullen waardoor ze minder snel breken. Je haar is zachter, beter handelbaar en in topconditie! In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.

  € 18,95
  Imbue
  Imbue Curl Respecting Conditioner
  IMBUE. Curl Respecting Conditioner is een voedende conditioner speciaal ontwikkeld om krullen, coils & kinks van 3A tot en met 4C te hydrateren. De rijke formule van olijfolie, cupuaçu en kokosnoot geeft je krullen een hydratatieboost en definieert de krul zonder ze te verzwaren! Je hoofdhuid voelt gezond en je krullen zijn glanzend zacht en zonder pluis, zodat je vingers er makkelijk doorheen kunnen. Deze vegan conditioner met 100% Curly Girl Compliant ingrediënten is onmisbaar in je krulroutine! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 15,95
  Imbue
  Imbue Curl Energising Hydration Serum
  IMBUE. Curl Energising Hydration Serum is een hydraterend serum dat je krullen beschermt tegen vocht en frizz voor een langdurig gedefinieerde krul. Dit lichte & veelzijdige serum, geïnfuseerd met cacao, kokosnoot en cupuaçu, kan zowel op handdoekdroog als nat haar gebruikt worden. Je vochtige krullen absorberen het serum meteen, waardoor het haar van binnenuit gevoed en gedefinieerd wordt zonder de krullen te verzwaren of residu na te laten. Breng het serum de 2e, 3e, 4e of zelfs 5e dag aan op droog haar en laat je krullen meteen herleven! In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur!

  € 13,45
  Imbue
  Imbue Curl Worshipping Shine Oil
  IMBUE. Curl Worshipping Shine Oil is een olie op basis van avocado, kokosnoot, cupuaçu en druivenpitolie dat het beste naar boven brengt in elke krul. De hydraterende olie houdt het vocht in de haren vast waarbij het de nodige voeding en glans geeft, zonder het haar vettig te maken of te verzwaren. Zo is je haar beschermd tegen vochtig weer, breekt het minder snel en heeft het die gewilde pluisvrije, zachte en glanzende look. In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.

  € 15,95
  Imbue
  Imbue Curl Empowering Crème Gel
  IMBUE. Curl Empowering Crème Gel is een crème gel op basis van kokosnoot, cupuaçu, jojoba en zoete amandel speciaal ontwikkeld om de vochtbalans van je krullen, coils en kinks optimaal te houden waardoor je natuurlijk krulpatroon verbetert. Dit zorgt voor een langdurige, medium tot sterke hold zonder pluis. De voedende multitasker combineert de verzachtende voordelen van een crème met de definitie en veerkrachtige hold van een gel. Hij laat daarboven geen residu na en verzwaart het haar niet. In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.

  € 13,45
  Imbue
  Imbue Curl Liberating Sulphate Free Shampoo
  IMBUE. Curl Liberating Sulphate Free Shampoo is een shampoo speciaal ontwikkeld voor krullen, coils & kinks van 3A tot en met 4C. Deze shampoo verfrist je haar & hoofdhuid en reinigt zacht maar effectief. Hij neemt al het vuil en onnodige productresten weg, zonder de essentiële vochtbalans te verstoren. De luxueuze vegan formule met 100% Curly Girl Method compliant ingrediënten zoals kokosnoot en cupuaç u, voedt je lokken en zorgt voor zachte en gladde krullen zonder pluis. IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 15,95
  Imbue
  Imbue Curl Restoring Intensive Mask Sachet
  IMBUE. Curl Restoring Intensive Mask is een intensief, voedend haarmasker speciaal ontwikkeld voor krullen, coils & kinks van 3A tot en met 4C. Blaas opnieuw leven in je krullen dankzij dit eiwitrijke masker dat beschadigd haar voedt en behandelt. Dit vegan masker met 100% Curly Girl Compliant ingrediënten zoals kokosnoot, cupuaçu en shea hydrateert, voedt en versterkt je krullen waardoor ze minder snel breken. Je haar is zachter, beter handelbaar en in topconditie! In plaats van je krullen te controleren, helpt IMBUE. je het beste uit je prachtige natuurlijke krullen, coils & kinks te halen met daarbovenop een overheerlijke geur! IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.

  € 6,50
  Imbue
  Imbue Coil Awakening Sulphate Free Cream Cleanser
  Imbue Coil Awakening Cream Cleanser is een hydraterende shampoo die product build-up en vuil verwijdert zonder je haar te strippen van kostbare olieën! Deze voedende cleaser is perfect voor 4A-4C coils. Deze cream cleanser:- Heeft een rijke schuimlaag zodat je hoofdhuid heerlijk schoon wordt.- Versterkt en verzacht je coils voor meer definitie.- Maakt het makkelijker om je haar te ontwarren.- Hydrateert je krullen en hoofdhuid. IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 15,95
  Imbue
  Imbue Coil Rejoicing Leave In Conditioner
  Imbue Coil Rejoicing Leave In Conditioner is de ultieme voedende en ontwarrende conditioner, perfect voor krullen van het type 4A to t4C. Deze hydraterende conditioner hoef je niet uit te spoelen na gebruik. Daardoor maakt hij je coils zacht en gedefinieerd, voor glans, voeding en shape! Deze leave in conditioner:- Ontwarren duurt met deze conditioner 10 minuten minder lang!- Versterkt en voedt je krullen.- Definieert je krullen zonder ze te verzwaren.- Hydraterende formule die perfect is voor fragiel haar dat makkelijk breekt. IMBUE. producten zijn:ALTIJD: Vegan, Curly Girl Friendly, met natuurlijke oliën & boters, Cruelty Free.IMBUE. flessen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd plastic.

  € 15,95

  Imbue


  Het team achter Imbue omschrijft zichzelf als veganistische krul aanbidders. Imbue is een Amerikaans bedrijf, opgericht door Michelle Sultan. Michelle Sultan is geen onbekende de wereld van natuurlijk krullend haar en cirly girl methode. Ze werkte samen met grote sterren en won verschillende prijzen. Al deze ervaring en kennis gebruikt ze om Imbue producten, waaronder verschillende shampoos nog beter te maken. 
  Ons assortiment Imbue is met zorg samengesteld. We hebben gekozen voor verschillende shampoos, conditioners, leave in, maskers en oliën. We zijn overtuigd van de krachtige werking van Imbue producten en de reacties van gebruikers zijn veelbelovend. 

  Imbue Shampoo en meer

  De definitie van Imbue is inspireren met een positief gevoel. Dit komt ook terug in de kernwaarden van Imbue. Zoals het gebruik van 100% gerecycled verpakkingsmateriaal, uitsluitend gebruik van curly girl methode proof ingrediënten en altijd vegan.

  In het assortiment hebben we ook een aantal Imbue shampoo producten opgenomen. Deze shampoo producten zijn speciaal ontwikkeld voor krultype 3A tot en met 4C. Op onze website bepaal je jouw haar eigenschappen. Door het bepalen van je haar eigenschappen kun je nog nauwkeuriger de juiste verzorgingsproducten kiezen.

  Meer informatie over de curly girl methode

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Moistful Curl zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.