• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Holy Curls

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  Holy Curls
  Holy Curls, Shampoo
  Voor dames die schone krullen willen zonder afbreuk te doen aan vocht. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals baobabolie, kokosolie, cupuaçu boter en yucca plantenextract. Volledig plantaardig en nooit getest op konijntjes.

  € 24,95
  Holy Curls
  Holy Curls, Conditioner
  Omdat het leven te kort is om je zorgen te maken over droge krullen. Gemaakt met baobab olie en cupuaçu boter om je krullen te houden.

  € 24,95
  Holy Curls
  Holy Curls, Cream
  Het geheim van geweldige krullen? Deze cream! Gemaakt met baobabolie, cocolove - ook wel kokosolie genoemd - en sheaboter, houd vocht vast en laat je krullen knallen als roze champagne.

  € 24,95
  Holy Curls
  Holy Curls, Gel
  Perfect gedefinieerde krullen. Elke Dag. Geleerd met natuurlijke gum en verrijkt met baobab en kokosolie.

  € 21,95
  Holy Curls
  Holy Curls, The Discovery Kit
  Mini versies van je favoriete krullen assortiment. Voor de ontdekkende babe. De reizende babe. De cadeautjes jagende babe. En voor de babe die graag haar opties open houdt. Inhoud: 4 x 100 ml

  € 39,95
  Holy Curls
  Holy Curls, Curl Mask
  Deze Deep Conditioning Curl Mask is geformuleerd om door te dringen in de haarschacht om je haar de liefde te geven die het echt nodig heeft. Het biedt ultieme vocht, hydratatie en herstel zonder je krullen vettig of zwaar te maken. We beloven liefde bij de eerste poging.

  € 34,95

  Holy Curls

  De oprichting van Holy Curls is er één als zovelen. Na een jarenlange struggle met het vinden van de juiste ‘CG proof’ producten die krullen weer laten stralen, besluiten om het dan zelf maar te gaan doen. Dat is precies het verhaal van Holy Curl oprichtster Badria.
  Na jarenlang onzeker te zijn geweest over haar krullen heeft ze deze leren accepteren en heeft ze het weten om te buigen naar iets waar ze trots op is. Nu is het de missie van Holy Curls om precies datzelfde te brengen voor alle curly’s.
  En dat doet Holy Curls door uitsluitend natuurlijke ingrediënten te gebruiken van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten zijn uitvoerig getest (niet op dieren) om zo tot de beste en meest krachtige samenstelling te komen. Dus geen ‘nasty chemicals’ maar uitsluitend het beste wat de natuur te bieden heeft.

  Holy Curls Discovery Kit

  Uniek in het assortiment van Holy Curls is de Holy Curls Discovery Kit. Dit is een pakket met vier 100ml versies van de cream, conditioner, gel en shampoo. Perfect om alle goodness van Holy Curls te ervaren!
  De Holy Curls discovery kit is natuurlijk handig om de producten in kleine flacons uit te proberen. Maar ook erg handig om mee te nemen op reis. Of om cadeau te geven aan je favoriete curly.

  Ben jij al bekend met de CG Methode?

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Holy Curls zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.