• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Pump haircare

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  Pump Haircare
  Pump Haircare Thickening Conditioner
  NIEUWE verpakking! Nu gemaakt met milieuvriendelijke SUIKERRAAN. Ingrediënten zijn ook veranderd. Pump Thickening Conditioner is een lichtgewicht product dat bij elk gebruik helpt om dikker en voller haar te krijgen. Ons unieke conditioneringssysteem zorgt ervoor dat de conditioner de haarschacht dikker maakt.

  € 24,00
  Pump Haircare
  Pump Haircare Soft Curl Gel
  PUMP Soft Curl Gel is een op planten gebaseerde medium hold-gel die is ontwikkeld om definitie te creëren bij zowel hoge als lage poreuze haartypen. Aloë Vera-gel houdt het vocht in je haar en je zult hier geen uitdrogende alcoholen zien. Slechts een stap dichter bij curlfection!

  € 21,95
  Pump Haircare
  Pump Haircare Miracle Curl Oil
  4 natuurlijke biologische ingrediënten. 4 ongelooflijke voordelen Biologische kokosolie - rijk aan natuurlijke vetzuren om je krullen vochtig te maken.Biologische koudgeperste virgin arganolie - Herstelt droge en beschadigde punten.Biologische Jojoba-olie - Geeft glans en vermindert kroezen.Biologische druivenpitolie - Natuurlijke hittebeschermer tot 400 graden hitte.

  € 26,00
  Pump Haircare
  Pump Haircare Curly Girl Conditioner
  Luister Curly Girls! Deze conditioner is voor jou! Vrij van siliconen, alcohol, parabenen, sulfaten en speciaal ontworpen om je krullen te verbeteren. Curly girl-methode vriendelijk en perfect voor Co-wassen.

  € 24,00

  Pump Haircare

  Het unieke van Pump Haircare is de gepatenteerde formule welke wordt gebruikt in alle haarproducten. Kenmerkend voor deze op planten en botanisch gebaseerde formule zijn het gebruik van organische ingrediënten van hoge kwaliteit.


  Zonder agressieve ingrediënten die slecht zijn voor haar en hoofdhuid. Daarmee zijn de producten van Pump Haircare CG vriendelijk. 

  Het verhaal achter Pump Haircare

  Het verhaal achter dit merk komt overeen met dat van veel andere merken. Het juiste product voor je haar niet kunnen vinden en van daaruit zelf producten ontwikkelen en op de markt brengen. Het verhaal achter Pump Haircare is vergelijkbaar en begint bij oprichtster Natasha Jay op 19 jarige leeftijd. 
  Ze werkt als kapster in een kapsalon en na maanden onderzoek krijgt ze de diagnose endometriose. Een symptoom van deze aandoening is haarverlies. Een ramp voor een gepassioneerde kapper uit Australië. Het haar van Natasha Jay was veel dunner geworden en moest iedere dag gestyled worden. wat erg lastig bleek met erg verdunt haar. 
  Ze probeerde talloze haarproducten die evenveel mooie beloftes deden: meer haargroei, dikker haar en meer volume. Maar geen enkel haarproduct kon de beloftes waarmaken. 
  Vanuit deze frustratie ontstond destijds de missie die vandaag de dag nog steeds leidend is voor Pump Haircare. Een merk op de markt brengen met producten die echt werken en alle beloftes nakomen. Avonden lang zocht ze naar de juiste producten en ingrediënten. Vervolgens werkte ze een jaar lang met gespecialiseerde chemisten aan de juiste formule. Deze formule verwerkte ze vervolgens in alle producten. Zo ontstond een uitgebalanceerd assortiment haarproducten uit Australië met een plantaardige - en botanische basis. 

  Haarproducten die echt werken

  Vervolgende stap was het testen van de producten. Voor een kapster niet zo ingewikkeld, ze gaf het product aan al haar klanten. In de maanden daarna kreeg ze de bevestiging daar haar formule werkte. Ze zag flinke verbetering van de haarkwaliteit van haar klanten. Zowel het haar als de hoofdhuid waren sterk verbeterd. De feedback en resultaten waren verbluffend. Vanaf dat moment was duidelijk dat Pump Haircare potentie had om groot te worden. 

  Tegenwoordig heeft Pump Haircare meer dan 37 unieke producten met elk een eigen gepatenteerde formule. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en er wordt uitsluitend gekozen voor de beste kwaliteit. Een andere belangrijke factor voor mij is het milieubewustzijn. Al verpakkingen worden gemaakt door de eerste koolstof neutrale gerecyclede kunststoffabriek in Australië en onze verpakkingsproducten zijn biologisch afbreekbaar.
  Het assortiment Pump Haircare producten is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners, gels en shampoos. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
  Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod van merken als Alikay NaturalsFlora & CurlJessicurl en Denman borstels.