Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Cantu
Cantu Avocado Curl Activator Cream

€ 8,60*
Cantu
Cantu Avocado Hydrating Styling Gel

€ 6,50*
Cantu
Cantu Condition Creamy Hair Lotion

€ 9,95*
Cantu
Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

€ 9,95*
Cantu
Cantu TXTR Leave-In + Rinse Out Conditioner

€ 13,95*
Cantu
Cantu TXTR Soothing Shampoo

€ 13,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.

Cantu Haarproducten

De haarproducten van Cantu zijn een echte allemansvriend. Cantu omarmd ieder haartype.

Of het nu krullend, golvend of stijl haar is. Cantu is er voor jou met een passend product om je natuurlijke haar te omarmen en optimaal te verzorgen. Alle producten van Cantu in ons assortiment zijn CG methode vriendelijk. Hoewel Cantu haarproducten maakt voor alle haartypen, hebben we bij CGproducten.nl voornamelijk de producten geselecteerd die specifiek voor wavy en curly haar ontwikkeld zijn. Alle producten zijn Curly Girl methode proof.

Cantu Beauty heeft als missie om vrouwen hun natuurlijke haar in alle glorie te tonen en te omarmen. Je natuurlijke haar en schoonheid maken je uniek. Wees daar blij mee en trots op. Met dit krachtige statement dragen de producten van Cantu wereldwijd bij aan het zelfvertrouwen van veel vrouwen. Met de haarproducten van Cantu realiseer je iedere gewenste look. Van gedefinieerde krullen tot een klassieke look. 

Nog niet overtuigd? Cantu heeft honderdduizenden fans en gebruikers over de hele wereld. Getuige hun Instagram account (345k volgers) en Facebookpagina (221k volgers). Op het Youtube account van Cantu Beauty vind je talloze video's met uitleg van producten en verbluffende make overs.

Ben jij al bekend met de Curly Girl Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën. Ook de haarproducten van Cantu zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt,  en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze travelsize producten.