Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Curlsmith
Curlsmith Bond Curl Rehab Salve

€ 28,95*
Curlsmith
Curlsmith Bond Curl Rehab Salve - Travel Size

€ 11,95*
Curlsmith
Curlsmith Bonding Oil

€ 27,00*
Curlsmith
Curlsmith Bouncy Strenght Volume Foam

€ 24,95*
Curlsmith
Curlsmith Core Strenght Shampoo

Van € 24,95*
Curlsmith
Curlsmith Curl Conditioning Oil-in-Cream

€ 24,00*
Curlsmith
Curlsmith Curl Conditioning Oil-in-Cream - Travel Size

€ 11,95*
Curlsmith
Curlsmith Curl Defining Styling Souffle

€ 28,95*
Curlsmith
Curlsmith Curl Defining Styling Souffle - Travel Size

€ 11,95*
Curlsmith
Curlsmith Curl Quenching Conditioning Wash

€ 25,95*
Curlsmith
Curlsmith Curl Quenching Conditioning Wash - Travel Size

€ 11,95*
Curlsmith
Curlsmith Double Cream Deep Quencher

€ 29,95*
Curlsmith
Curlsmith Feather-light Protein Cream

€ 25,95*
Curlsmith
Curlsmith Full Lengths Density Elixer

€ 35,95*
Curlsmith
Curlsmith Glow Perfecting Conditioner

€ 24,95*
Curlsmith
Curlsmith Hair Make-up Gold

€ 19,95*
Curlsmith
Curlsmith Hair Make-up Rose Gold

€ 19,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
Curlsmith
Curlsmith Hair Make-up Turquoise

€ 19,95*
Curlsmith
Curlsmith Hair Make-up Copper

€ 19,95*
Curlsmith
Curlsmith Hair Make-up Ruby

€ 19,95*
Curlsmith, hét merk dat als één van de eerste merken in de haarverzorging zich helemaal toewijde aan krullen. Het kan dan ook haast niet anders dat Curlsmith vandaag de dag toonaangevend is binnen verzorging van natuurlijke krullen. De vele jaren ervaring resulteren in een lijn van uiterst krachtige en effectieve verzorgingsproducten voor alle krultypen.
De voornaamste kenmerken van Curlsmith zijn de heerlijke geuren, een uitzonderlijk diepe voeding voor zowel de krullen als de hoofdhuid en een uitzonderlijk bevredigend resultaat. Maar wat maakt Curlsmith nou zoveel beter dan andere merken? Allereerst is het belangrijk dat je goed onderzoek doet welke producten het beste bij jouw krullen past. En het beste aansluit op de conditie van je krullen. Daarnaast biedt Curlsmith producten die op basis van jarenlange ervaring zijn samengesteld en eindeloos zijn getest en verbeterd. Zo bevatten veel CG producten van Curlsmith hele zeldzame ingrediënten die uit alle hoeken van de wereld worden geëxporteerd. Door deze ingrediënten op de juiste manier te verwerken creëert Curlsmith een unieke formule die overal te wereld geprezen wordt.

CG methode proof producten

Net als alle andere producten uit het assortiment van CGproducten.nl zijn ook de producten van Curlsmith CG methode proof. Naast ultieme verzorging voor krullen besteed Curlsmith ook veel aandacht aan eerlijke productie en distributie. Voor het importeren van de zeldzame ingrediënten over de hele wereld werkt Curlsmith samen met de lokale gemeenschap en ondersteund deze gemeenschap.

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Curlsmith zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe jij het beste kunt beginnen met de CG methode. 
Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.