• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  CHI

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  CHI
  CHI Volume Booster Spray
  Deze haarspray creëert direct meer volume en body zonder het haar te verzwaren. CHI Volume Booster is de perfecte spray om het haar een volume boost te geven. De spray tovert het haar in een handomdraai om tot een volle coupe. CHI Volume Booster geeft langdurig volume en body. De spray bestaat uit een speciale samenstelling die het haar er voller laat uitzien. Het haar wordt niet verzwaard en heeft een mooie glans. Daarnaast biedt deze haarspray ook nog eens bescherming tegen hittetools. Belangrijkste kenmerken Gewichtloos Geeft een volume boost Creëert meer body Geeft het haar een mooie glans

  € 21,95
  CHI
  CHI Infra Gel
  Een krachtige gel, ideaal voor het definiëren van je krullen. CHI Infra Gel is een krachtige gel, geschikt voor ieder haartype. De gel geeft maximale controle over het haar en biedt extra stevigheid en fixatie. CHI Infra Gel is uitermate geschikt voor haarstijlen die extra versteviging nodig hebben. De gel vormt geen klonten of resten in het haar en is gemakkelijk uit te wassen. Tenslotte geeft CHI Infra Gel het haar een prachtige glans. Belangrijkste kenmerken Geschikt voor alle haartypes Extreem sterke hold Gemakkelijk uit te wassen Helpt bij het definiëren van stijlen  Geeft het haar een mooie glans

  € 21,95

  CHI haarproducten

  Een mooie aanvulling op het assortiment CG proof producten van CGproducten.nl: CHI. CHI haarproducten is een groot merk uit Amerika welke zijn strepen al lang en breed heeft verdiend in de wereld van curly girls. Als één van de eersten krijgt cgproducten.nl de mogelijkheid om de haarproducten van CHI te verkopen.  Het totale assortiment van CHI is enorm. 
  Naast tientallen verschillende verzorgingsproducten voor verschillende haarsoorten en krultypen biedt CHI ook hoogwaardige producten als haardrogers en stijltangen. Voor ons assortiment hebben we gekozen voor de meest krachtige CHI haarproducten die echt een aanvulling zijn op ons assortiment.  
  Huidige CHI producten in ons assortiment zijn een krachtige gel voor het definiëren van krullen en een volume booster spray voor langdurige volume en meer body! 

  Het assortiment van CGproducten.nl 

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van CHI zijn CG methode vriendelijk. 
  Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode.  
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.