Trustpilot
Filter
Noughty Hello Curls Curl Primer
FOR WAVES, CURLS, KINKS OR COILS Zeg hallo tegen zijdezachte en super geconditioneerde krullen, golven en krullen, met deze lichtgewicht krul primer. Deze multifunctionele spray kan worden gebruikt om krullen en coils te primen voor serieuze definitie, of alleen worden gebruikt om moeiteloze beachy waves te creëren. Tussen wasbeurten door opnieuw aanbrengen om rebelse krullen nieuw leven in te blazen. De 97% natuurlijke formule bevat Noughty's kruloptimaliserende QuinOxy, gemengd met zeekelp-extract en sheaboter, om definitie en versteviging te geven. Bereid je voor op serieuze krullenjaloezie.

€ 12,99*
Noughty Intensive Care Leave-in Conditioner
Voor droog en beschadigd haar. Verban beschadigd haar en gespleten haarpunten met deze ultra-hydraterende leave-in conditioner, zodat je lokken langer sterker blijven. De 97% natuurlijke, superverzachtende mix bevat zoete amandelextract en arganolie, om het vochtgehalte van het haar te egaliseren en de elasticiteit te verhogen, en het haar te beschermen en te versterken.

€ 10,99*
Noughty Pumped Up Conditioner
Voor futloos, fijn haar. Deze volumineuze, 97% natuurlijke conditioner verzorgt fijn en slap haar zonder het te verzwaren en geeft het volume. De olievrije formule ontwart het haar zonder het te verzwaren en is verrijkt met extract van rode druiven en B-vitaminen om het haar te voeden en te hydrateren. Voor een betere body, zonder het zware werk.

€ 10,99*
Noughty Pumped Up Shampoo
Voor futloos, fijn haar. Reinigt op milde wijze en geef fijn en slap haar volume met deze volumineuze, 97% natuurlijke shampoo. De olievrije formule zit boordevol extracten van rode druiven en B-vitaminen, om het haar meer volume te geven en het te laten barsten van leven.

€ 10,99*
Noughty Thirst Aid Detangling Spray
Voor droog en beschadigd haar. Triomfeer in de strijd tegen klitten, droogte en kloofjes, met deze dorstlessende mist van vocht. De 97% natuurlijke, lichtgewicht formule wordt gevoed door een superverzachtende mix van zoete amandelextract en arganolie, om je lokken te hydrateren.

€ 10,00*
Noughty To The Rescue Conditioner
Voor droog en beschadigd haar. Wees je eigen ridder in blinkend harnas met To The Rescue Conditioner voor droog of beschadigd haar. Verrijkt met zoete amandelextract, olijfolie en kokosnoot & sheaboter, is deze voedende conditioner je nobele ros om gezonder haar te krijgen.

€ 10,99*
Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment
Voor droog en beschadigd haar. Noughty's best verkochte, diep hydraterende haarmasker bevat een glorieuze rijke formule van gemengde oliën, die zelfs de droogste lokken transformeert. Het masker komt als geroepen om haar in nood te hydrateren, herstructureren en transformeren. Deze 97% natuurlijke formule zit vol met zoete amandel en zwarte haver extracten om te helpen bij het verbeteren van de elasticiteit van het haar.

€ 12,95*
Noughty To The Rescue Shampoo
Voor droog en beschadigd haar. Reinigt het haar op milde wijze en vult het vocht aan met deze intens hydraterende shampoo voor droge, beschadigde lokken. Deze zachte 97% natuurlijke formule reinigt zonder te strippen, voor het perfecte sprookjeseinde. Bevat een superverzachtende mix van zoete amandel- en zonnebloempitextract.

€ 10,99*
Noughty Wave Hello Conditioner
FOR WAVES, CURLS, KINKS OR COILS Zeg maar hallo tegen super geconditioneerde, zijdezachte, gedefinieerde krullen met deze bestverkopende, 97% natuurlijke conditioner. Vitaminerijk zeekelp-extract en avocado-olie houden de krullen gedefinieerd, zijdezacht en super geconditioneerd.

€ 10,99*
Noughty Wave Hello Shampoo
FOR WAVES, CURLS, KINKS OR COILS Reinigt het haar op milde wijze en herstelt het vochtgehalte om krullen zachter te maken en te definiëren. Deze 97% natuurlijke formule bevat vitaminerijk zeewier extract en avocado olie, om te helpen de krullen gedefinieerd, zijdezacht en super geconditioneerd te houden. Wuif hallo naar je beste krullendagen tot nu toe.

€ 10,99*
Noughty Wave Hello Taming Cream
FOR WAVES, CURLS, KINKS OR COILS Maak je krullen mooi met deze verzorgende, krul definiërende creme. Noughty's unieke, QuinOxy krul optimaliserende formule geeft je de controle over je krullen en temt vervelende pluis. De 97% natuurlijke formule zit boordevol vitaminerijk zeewier extract en avocado olie, om te helpen de krullen gedefinieerd, zijdezacht en super geconditioneerd te houden.

€ 10,99*

Noughty