Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Jessicurl
Aloeba Daily Conditioner

€ 18,00*
Jessicurl
Aloeba Daily Conditioner, Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Awa Inspiraling Spray

€ 18,00*
Jessicurl
Awa Inspiraling Spray, Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Confident Coils Styling Solution

€ 18,00*
Jessicurl
Deep Conditioning Treatment

€ 18,00*
Jessicurl
Deep Conditioning Treatment Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Gelebration Spray

€ 18,00*
Jessicurl
Gelebration Spray, Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Gelebration Spray, Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Gentle Lather Shampoo

€ 18,00*
Jessicurl
Gentle Lather Shampoo Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Hair Cleansing Cream

€ 18,00*
Jessicurl
Hair Cleansing Cream Travel Size

€ 7,50*
Jessicurl
Jessicurl Confident Coils Styling Solution, Travel Size No Fragrance

€ 7,50*
Jessicurl
Rockin Ringlets Styling Potion

€ 18,00*
Jessicurl
Spiralicious Gel

€ 18,00*
Jessicurl
Spiralicious Gel, Travel Size

€ 7,50*

Jessicurl

De haarproducten van Jessicurl zijn sinds 2002 een begrip onder curly’s. Net als vele andere merken is ook Jessicurl ontstaan nadat oprichtster Jess na lang zoeken niet de juiste verzorgingsproducten voor haar krullen kon vinden. Jessicurl staat voor het accepteren van jezelf en de liefde voor natuurlijke krullen. Aan het trots zijn op je krullen wil Jessicurl graag een bijdrage leveren met hoogwaardige producten. Alle producten van Jessicurl uit het assortiment van CGproducten.nl voldoen aan de CG methode, zijn geschikt voor verschillende krultypen en zijn vrij van agresieve reinigingsmiddelen. 

Jessicurl en de CG Methode, match made in heaven

Alle producten die wij van Jessicurl opnemen in ons assortiment zijn CG en met zorg uitgekozen. Bekijk de producten en lees de ervaringen van echte gebruikers. Mocht je daarna nog niet overtuigd zijn? Van bijna het volledige assortiment is er een 59ml verpakking verkrijgbaar. Perfect om verschillende producten eerst uit te proberen.
Door jarenlang onderzoek te doen naar verschillende haar- en krultypen weten ze bij Jessicurl precies wat een vrouw nodig heeft om haar krullen weer te omarmen. Een uitgebalanceerd recept Naast dat de producten echt werken (het bewijs wordt geleverd door de duizenden positieve reacties van gebruikers) voelen ze ook heerlijk aan en zijn de producten door het toevoegen van de juiste ingrediënten voorzien van een heerlijke geur. Kortom, de producten van Jessicurl geven jouw krullen het respect wat ze verdienen!

Liever eerst proberen? Dat kan!

Van te voren zeker weten dat een haarverzorgingsproduct precies doet wat jij wil. Dat klinkt mooi maar is onmogelijk. Zeker in het begin is het een kwestie van proberen welke producten het beste resultaat geven. Om die reden bieden we bij cgproducten.nl een groot deel van het Jessicurl assortiment aan in handige  59ml verpakkingen. Perfect om verschillende producten uit te proberen of om je favoriete haarverzorgingsproducten mee te nemen op vakantie!
Het assortiment Jessicurl producten is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners, gels en shampoos. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze krullencreme met proteine en maskers zonder proteïne.  Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Alikay NaturalsFlora & CurlDenman Borstels en Pump Haircare.