Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
PuffCuff junior
PuffCuff JUNIOR is als de jongere broer of zus van de ORIGINAL. Het is een perfecte optie voor mensen met minder dichtheid maar toch die elastische band willen hebben. Het is een geweldige keuze voor het toevoegen van meer stijlopties met behoud van comfort.De metingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is. Hoogte: 9,5 cmBreedte: 7,9 cmDiepte: 1,9 cm WELKE MAAT? Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die je wilt gebruiken. We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken.  

€ 13,60*
PuffCuff micro
De MICRO is de kleinste variant. Je kunt je haar stylen zonder dat je klaagt dat het pijn doet. De MICRO's houden je haar de hele dag in model zonder dat het trekt en breuk veroorzaakt. Geschikt voor golvend en wavy haar. De metingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is.Hoogte: 5 cmBreedte: 4,1 cmDiepte: 0,6 cm   WELKE MAAT? Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die u wilt gebruiken. We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken.  ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt. 

€ 6,15*
PuffCuff mini Zwart
De MINI was oorspronkelijk ontworpen voor jonge mensen met krullen, maar toen realiseerden we ons - dit is niet alleen voor kinderen! Het werkt geweldig voor volwassenen met krullend haar met wat minder krullen of minder dichtheid. Net als de ORIGINAL en JUNIOR houdt deze PuffCuff je haar veilig op zijn plaats zonder spanning, breuk of beschadiging. De metingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is.Hoogte: 7 cmBreedte: 6,3 cmDiepte: 1,27 cm WELKE MAAT? Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die je wilt gebruiken. We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken. ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt.

€ 8,50*
PuffCuff Original
GEEN HOOFDPIJN. GEEN HAARSCHADE. Ja, dat klopt. Dit is niet de bananenclip van je moeder! PuffCuff Original is de enige klem voor dik, krullend haar. Het is speciaal voor jou gemaakt! Het is gemaakt om je haar veilig op zijn plaats te houden zonder onnodig trekken of trekken zoals met elastische banden. Deze unisex haarklem veroorzaakt geen haarbreuk of schade en het werkt voor alle soorten en dikten haar. De metingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is.Hoogte: 12,7 cmBreedte: 12,3 cmDiepte: 1,9 cm WELKE MAAT?? Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die je wilt gebruiken. We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken.  ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt.

€ 19,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
PuffCuff Original Transparant
GEEN HOOFDPIJN. GEEN HAARSCHADE. Ja, dat klopt. Dit is niet de bananenclip van je moeder! PuffCuff Original is de enige klem voor dik, krullend haar. Het is speciaal voor jou gemaakt! Het is gemaakt om je haar veilig op zijn plaats te houden zonder onnodig trekken of trekken zoals met elastische banden. Deze unisex haarklem veroorzaakt geen haarbreuk of schade en het werkt voor alle soorten en dikten haar. De afmetingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is. Hoogte: 12,7 cm Breedte: 12,3 cm Diepte: 1,9 cm  ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt.

€ 19,95*
PuffCuff teeny Transparant
De TEENY, als de MICRO zelfs te groot is. Je kunt je haar stylen zonder dat je klaagt dat het pijn doet. De TEENY houdt je haar de hele dag in model zonder dat het trekt en breuk veroorzaakt. Geschikt voor golvend en wavy haar. De Teeny is ongeveer even groot als een 2 euro munt. Diameter binnenin ongeveer 2.5cm.     WELKE MAAT? Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die u wilt gebruiken. We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken.    ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt. 

€ 6,15*
Filter

PuffCuff

Toen ik besloot mijn levensstijl te veranderen en de overgang te maken van ontspannen naar natuurlijk haar, ontdekte ik dat het onmogelijk was om accessoires te vinden die geschikt waren voor de dikte en textuur van mijn haar.


Bij het zoeken in winkels en online, realiseerde ik me dat de meeste accessoires op de markt zijn ontworpen voor stijl, dun haar - NIET voor mijn natuurlijk dik, grof haar! Bestaande producten brachten mijn haar tot het kleinste punt van weerstand, waardoor "konijnenstaarthaar" (geen goede look voor een volwassen vrouw) werd gecreëerd, haarbreuk, schade aan het accessoire en pure frustratie voor mij!

Ik was vastbesloten om een ​​oplossing te vinden, maar die bestond gewoon niet. Toen ik me meer bewust werd van andere Afro-Amerikaanse vrouwen die dezelfde overgang maakten - allemaal met dezelfde haartextuur en kapsels, werd het duidelijk dat we allemaal dezelfde behoefte hadden aan een eenvoudig te gebruiken stylingtool. Een beetje meer onderzoek toonde aan dat er anderen waren - mannen en vrouwen met krullend haar, locs en vlechten - die dezelfde styling problemen hadden. Toen was er het concept van de Puff Cuff.

Puff Cuff in verschillende maten

In het najaar van 2011 was ik gezegend met het feit dat mijn 99-jarige grootmoeder bij mijn gezin en mij kwam wonen. Ze kreeg de diagnose congestief hartfalen en was bijna dood. Mijn grootmoeder was mijn hart en ik hield heel veel van haar. In onze rustige momenten samen; Ik vroeg me vaak af: 'Heeft ze alles gedaan wat ze wilde in haar lange leven? Heeft ze al haar dromen nagestreefd? 'Het antwoord was klinkend en zelfverzekerd:' JA '. Ze had alle rust in de wetenschap dat haar tijd nabij was. Dus ik dacht: 'Zou ik vrede hebben met hoe mijn leven zou verlopen als de Heer me zou zegenen om naar haar leeftijd te leven?' Wetende dat ik misschien geen 99 jaar zou krijgen, als ik dit idee op de plank zou zetten en het daarbij zou laten, misschien niet hetzelfde soort vrede als mijn grootmoeder had toen de dood voor de deur stond. Ik besloot dat ik het op zijn minst moest proberen. Als ik faalde, zou ik het niet proberen. Dus hier ben ik! PuffCuff LLC werd gelanceerd in augustus 2013. De eerste Puff Cuff was beschikbaar voor aankoop in februari 2014.

Heb je vragen over de Puff Cuff, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Lees meer over de CG Methode en over hoe jij je haareigenschappen kunt bepalen. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Kinky Curly, JessicurlDenman Borstels en Holy Curls.