Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Miribel Naturals (My Soigne)
Miribel Naturals (My Soigne) Dreamy Hair Cream

€ 28,95*
Miribel Naturals (My Soigne)
Miribel Naturals (My Soigne) Hair Cleanser

€ 21,95*
Miribel Naturals (My Soigne)
Miribel Naturals (My Soigne) Powerhouse Protein Cream

€ 28,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
Miribel Naturals (My Soigne)
Miribel Naturals (My Soigne) Silky Smooth Flaxseed Gel

€ 21,95*

Miribel Naturals


Ontwikkeld en gemaakt voor en door liefhebbers van natuurlijke krullen: Miribel Naturals (voorheen My Soigne). Dit merk en haar hoogwaardige haarproducten zijn ontstaan nadat is onderzocht welke ingrediënten het beste werken voor de Cirly Girl methode. Deze methode ontdekte oprichtster Jackie, ze was meteen enthousiast en besloot haar eigen producten te maken. De resultaten van gebruikers zijn verbluffend. Alle haarproducten van Miribel zijn perfect te gebruiken met de Cirly Girl methode en bevatten geen chemicaliën. 

Miribel haarproducten van hoogwaardige kwaliteit


Jackie, de oprichtster van Miribel Naturals, is altijd iemand geweest die het liefst zo veel mogelijk zelf wil doen. Dus toen ze begon met het onderzoeken van de Curly Girl methode, ontdekte ze al snel dat je veel producten zelf thuis kon maken. Nadat ze haar eerste producten zelf maakte en ging testen, merkte ze een grote vraag naar de producten vanuit haar omgeving. Dit was voor Jackie het bewijs dat er veel vraag is naar hoogwaardige haarproducten voor krullend haar. Een merk met een diepere betekenissen de absolute wil om vrouwen met krullend haar te laten stralen.
Heb je vragen over Miribel Naturals, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Lees meer over de CG Methode en hoe jij je haareigenschappen bepaalt. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Alikay NaturalsJessicurl en Kinky Curly.