• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  KeraCare

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Co-Wash
  Bevat Jamaicaanse Black Castor Oil & Coconut Oil om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Deze sulfaatvrije reinigende conditioner helpt natuurlijk haar te hydrateren, te ontwarren en te definiëren. Ideaal voor een zachte reiniging zonder het natuurlijke vocht van je krullen te verwijderen. VOORDELENZachtste reiniging voor haar en hoofdhuid.Helpt aanzienlijk om makkelijker door je haar te kammen.Laat het haar extreem zacht en soepel aanvoelen.

  € 9,25
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Shampoo
  Bevat Jamaicaanse BLACK CASTOR OIL & COCONUT OIL om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Reinigt zacht haar en hoofdhuid zodat u overtollige stylingsproducten kunt verwijderen zonder al uw natuurlijke oliën te verwijderen! Heerlijk hydrateert, ontwart en geeft glans. VOORDELENZachte reiniging.Hydrateert het haar.Gemakkelijk te kammen.Voegt glans toe.

  € 8,95
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Curling Jelly
  Bevat Jamaicaanse Black Castor Oil & Coconut Oil om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Geeft een geweldige hold en pluisvrije definitie zonder te schilferen! Zonder schilfers na drogen.Geeft een zacht aanvoelende afwerking.Voegt langdurig vocht toe.Krullen zijn goed gedefinieerd en pluisvrij.

  € 9,95
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Conditioner
  Bevat Jamaicaanse BLACK CASTOR OIL & COCONUT OIL om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Deze conditioner is zich altijd bewust van de noodzaak om vocht in je krullen toe te voegen en te behouden. Helpt het haar te ontwarren en geeft een mooie glans. VOORDELENHelpt broosheid en droogte te voorkomenHelpt breuk en gespleten haarpunten te voorkomenGemakkelijk te kammen.Voegt glans toe.

  € 8,95
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Coco Water
  Bevat Jamaican Black Casstor Oil en Coconut Oil om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Vaak bij het stylen van natuurlijk haar, drogen de delen die je nog niet hebt bereikt alweer op voordat je er mee bezig kunt gaan. Meestal reik je naar een waterfles om je haar opnieuw nat te maken, maar COCO WATER geeft je meer kracht over je droogheid. In plaats van gewoon, is deze revolutionaire spray doordrenkt met verzachtende en bevochtigende stoffen om nog meer vocht en een mooie glans toe te voegen. VOORDELEN *Bevochtigt het haar opnieuw en zorgt tegelijkertijd voor extra hydratatie. *Helpt voorkomen dat het haar gaat pluizen. *Verbetert de kruldefinitie. *Voegt een natuurlijk ogende glans toe.

  € 7,25
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Curl Activator
  Bevat Jamaicaanse Black Castor Oil & Coconut Oil om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Transformeert dagen oud kroeshaar in fris ogende, goed gedefinieerde gehydrateerde krullen. VOORDELENVerzacht het haar opmerkelijk.Revitaliseert stijlen.Hydrateert het haar.

  € 10,95
  KeraCare
  KeraCare Moisturizing Leave-in
  Met Jamaicaanse Black Castorolie en kokosolie om verbazingwekkend vocht vast te houden - waardoor je haar zacht, handelbaar en gezond blijft. Gebruik na het reinigen (en vóór het nat stylen) om de haarschubben te verzegelen en glans toe te voegen aan droog kroeshaar tijdens het voorbereiden voor het stylen. Maakt het drastisch gemakkelijker om haar te ontwarren, waardoor je was- en stijldag korter is dan normaal. VOORDELEN Gemakkelijk kammen en ontwarren. Helpt PLUIS te verminderen. Hydrateert droog haar.

  € 9,95
  KeraCare
  KeraCare Gelessence Strenghtening Gel
  Deze veganistische gel helpt het haar te versterken en geeft een goede hold zonder een knapperig gevoel. Geeft je haar een mooie glans in plaats van een witte krijtachtige zweem achter te laten.  VOORDELEN Geeft een goede hold. Versterkt het haarGeeft glans.Schilfervrij.Maakt het haar vrij van plakkerige opbouw.Gevoelig voor ingrediëntbewuste gebruikers.

  € 6,25

  KeraCare

  Met ruim 25 jaar ervaring en een compleet research centrum weet je zeker dat je met de haarproducten van KeraCare helemaal goed zit. KeraCare biedt je de beste producten voor wavy en curly haar. Bevatten geen sulfaten, parabenen, minerale oliën of andere chemische middelen. Daarmee voldoet ons hele assortiment van KeraCare aan de CG methode.

  KeraCare haarproducten

  Met de meest geavanceerde technieken maakt KeraCare haarproducten die het haar hydrateren en ook de hoofdhuid verzorgen. Door geen agressieve reinigingsmiddelen aan de producten toe te voegen wordt de hoofdhuid niet beschadigd maar juist voorzien van essentiële ingrediënten. Het optimaal hydrateren van krullen doet KeraCare door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die eerst uitvoerig zijn getest in het research centre in Amerika.
  Leuk detail van dit kwaliteitsmerk is dat de oprichter, Ali N. Syed, meester chemicus, nog dagelijks toezicht houd op alles wat er op de afdeling van productontwikkeling bedacht en gemaakt wordt. Zo ziet hij persoonlijk toe op de kwaliteit van alle producten.
  Het assortiment KeraCare haarproducten is door CGproducten.nl met zorg samengesteld. Alle producten die we opnemen in ons assortiment voldoen aan de GC methode. Het assortiment bestaat uit verschillende shampoos en crèmes waarmee je dagen oud kroeshaar omtovert in een fris ogende, goed gedefinieerde en gehydrateerde krullen. Daarnaast koop je bij CGproducten.nl ook verschillende haarverzorgingsproducten zoals een masker, foam lotion of olie. Hiermee geef je krullen een natuurlijke uitstraling en ultieme verzorging tegelijk.
  Heb je vragen over KeraCare, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.