Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
KeraCare
KeraCare Gelessence Strenghtening Gel

€ 6,25*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
KeraCare
KeraCare Moisturizing Co-Wash

€ 9,25*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Coco Water

€ 7,25*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Conditioner

€ 8,95*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Curl Activator

€ 10,95*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Curling Jelly

€ 9,95*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Leave-in

€ 10,40*
KeraCare
KeraCare Moisturizing Shampoo

€ 8,95*

KeraCare

Met ruim 25 jaar ervaring en een compleet research centrum weet je zeker dat je met de haarproducten van KeraCare helemaal goed zit. KeraCare biedt je de beste producten voor wavy en curly haar. Bevatten geen sulfaten, parabenen, minerale oliën of andere chemische middelen. Daarmee voldoet ons hele assortiment van KeraCare aan de CG methode.

KeraCare haarproducten

Met de meest geavanceerde technieken maakt KeraCare haarproducten die het haar hydrateren en ook de hoofdhuid verzorgen. Door geen agressieve reinigingsmiddelen aan de producten toe te voegen wordt de hoofdhuid niet beschadigd maar juist voorzien van essentiële ingrediënten. Het optimaal hydrateren van krullen doet KeraCare door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die eerst uitvoerig zijn getest in het research centre in Amerika.
Leuk detail van dit kwaliteitsmerk is dat de oprichter, Ali N. Syed, meester chemicus, nog dagelijks toezicht houd op alles wat er op de afdeling van productontwikkeling bedacht en gemaakt wordt. Zo ziet hij persoonlijk toe op de kwaliteit van alle producten.
Het assortiment KeraCare haarproducten is door CGproducten.nl met zorg samengesteld. Alle producten die we opnemen in ons assortiment voldoen aan de GC methode. Het assortiment bestaat uit verschillende shampoos en crèmes waarmee je dagen oud kroeshaar omtovert in een fris ogende, goed gedefinieerde en gehydrateerde krullen. Daarnaast koop je bij CGproducten.nl ook verschillende haarverzorgingsproducten zoals een masker, foam lotion of olie. Hiermee geef je krullen een natuurlijke uitstraling en ultieme verzorging tegelijk.
Heb je vragen over KeraCare, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.