• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Curly Way

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!

  Filter
  My Curly Way
  My Curly Way Curl On - Curl Defining Leave-in Conditioner
  Gedefinieerde en gezonde krullen zijn niet langer een droom - het is een realiteit! Leave-in Conditioner voor flexibele, gedefinieerde en gezonde krullen, zonder zwaar of vettig aan te voelen. op basis van rijke bloemen- en plantenextracten voor extra zacht en glanzend haar. Dit product is getest door vrouwen en mannen met krullend, golvend en kroeshaar. Het is getest op onze eigen krullen, niet op dieren. We hebben ons hart en ziel in deze producten gestoken. Behandel je krullen met liefde, en ze zullen ook van je houden.

  € 24,95
  My Curly Way
  My Curly Way Curl My Word - Curl Sculpting Gel
  Curl Sculpting Gel voor gezonde krullen, met een krachtige hold die gedefinieerde, zachte krullen na verloop van tijd mogelijk maakt zonder kroezen en zonder een gevoel van stijfheid of droogheid. Op basis van fruitextracten en rijke bloemen die een natuurlijke glans aan het haar geven. Dit product is getest door vrouwen en mannen met krullend, golvend en kroeshaar. Het is getest op onze eigen krullen, niet op dieren. We hebben ons hart en ziel in deze producten gestoken. Behandel je krullen met liefde, en ze zullen ook van je houden.

  € 24,95
  My Curly Way
  My Curly Way Curly SPA – Cucumber Deep Conditioner
  Je wekelijkse spa behandeling! Van verse komkommers hebben we deze heerlijke deep conditioner gemaakt voor gezonde en glanzende krullen. Verrijkt met komkommerextract en vitaminen voor het perfecte spa-experiment. Geeft het haar een natuurlijke vochtigheid.Dit product is getest door vrouwen en mannen met krullend, golvend en kinky haar. Het is getest op onze eigen krullen, niet op dieren. We hebben onze hart en ziel in dit product gestopt. Behandel je krullen met liefde en ze zullen van je houden.

  € 29,95

  My Curly Way


  Razend populair en als eerste verkrijgbaar bij CGproducten.nl; My Curly Way. Onze liefde voor gezonde natuurlijk krullen heeft ons dit keer geleid naar Israël. Het land waar de haarproducten van het merk My Curly Way vandaan komen. 

  Het merk My Curly Way bestaat nu ongeveer 5 jaar. In die periode zijn de verschillende producten verder doorontwikkeld en getest binnen een community van 80.000 curly's. Een mooi moment dit topmerk naar Nederland te halen.

  My Curly Way haarproducten, voor en door echte liefhebbers


  Jarenlang vormden de stijltang en eigenaar Orian Paz een onafscheidelijk duo. Haar natuurlijke krullen waren nauwelijks nog zichtbaar en door het dagelijks stylen was haar haar flink beschadigd. Vanuit die jarenlange ergernis is het merk My Curly Way ontstaan. Ze begon zich te verdiepen in verschillende verzorgingsmethodes en ingrediënten. En begon haar avontuur en kennis te delen met haar community die inmiddels 80.000 curlies groot is. 

  Binnen die community werden veel verschillende producten en ingrediënten getest. Waaronder ook specifieke producten die geschikt zijn voor het mediterraanse klimaat in Israël. Het resultaat is een compact assortiment van producten met een bewezen effect en resultaat.

  De haarproducten van My Curly Way zijn geschikt voor alle krultypen en alle producten zijn Curly Girl methode proof. Dat betekent dat alle producten vrij zijn van parabenen, siliconen, uitdrogende alcohol, sulfaten en chemicaliën. 

  Ben jij al bekend met de CG Methode?


  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Gurl Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën.

  Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 

  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze travelsize producten