Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Scrunch It
Scrunch It Breathe Floral

Varianten van € 21,95*
€ 22,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
Scrunch It
Scrunch It One & Done Cream Gel

€ 17,95*
Scrunch It
Scrunch It Scrunch It Brush LARGE CLUMPS

€ 17,95*
Scrunch It
Scrunch It Scrunch It Brush SMALL CLUMPS

€ 17,95*
Scrunch It
Scrunch It Scrunch It Cleanse

€ 18,50*
Scrunch It
Scrunch It Scrunch It Condish

€ 18,50*
Scrunch It
Scrunch It Shower Paars

€ 29,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.
Scrunch It
Scrunch It Sleep Groen

€ 29,95*
Door het formulier in te dienen accepteer ik de algemene voorwaarden evenals de privacybeleid.

Over Scrunch It

De missie van Scrunch It is self empowerment. We willen dat alle vrouwen zich op hun gemak voelen en van hun lichaam houden. Welke vorm, grootte of kleur je ook hebt, je bent mooi.

Scrunch IT begon in juli 2018. Ik, Devin Clifton, groeide op met de gedachte dat ik recht, kroeshaar, onhandelbaar haar had. Mijn hele leven worstelde ik met mijn haar. Ik was constant bezig met het stijl te maken van mijn haar, kleurde het, bleekte het, kamde het en trok het terug in een strakke staart. Op een dag ging ik naar de kapsalon voor een kleur en de kapper was toevallig een specialist in krullend haar. Toen ik klaagde over mijn haar zei ze: 'Ik hoop dat je weet dat je krullend haar hebt. Als je leert hoe je ervoor moet zorgen, zal je haar mooi zijn. '

Ik geef toe, ik geloofde haar niet. Na 32 jaar denken was mijn haar een manier, ik kon het niet anders geloven. De kapper legde vervolgens uit hoe ik voor mijn haar moest zorgen ... niet kammen, het gehydrateerd houden, geen katoenen handdoeken, ploppen, diffuus, alle basics. Ze heeft mijn haar gestyled en ik was geweldig blij hoe krullend het was en vooral geen pluis!

Ik ging naar huis en keek naar video's, sloot me aan bij sociale mediagroepen (Curly Girl Support Group International is mijn favoriet) en leerde alles over krullend haar.

Een deel van het wassen en stylen van je haar is 'ploppen'. Dit is wanneer je uit de douche komt, je product aanbrengt en vervolgens een katoenen shirt gebruikt om je haar op je hoofd te ploppen in het natuurlijke krulpatroon. Het shirt absorbeert vocht en houdt je haar in het natuurlijke krulpatroon. Dit voorkomt frizz, gespleten haarpunten, en verbetert krullen. Ik kon dat verdomde shirt echter niet op mijn hoofd houden! Ik kon niets doen, zoals aankleden, make-up opdoen, ontbijten of door de kamer lopen zonder dat shirt van mijn hoofd af viel.

Dus ik zocht online naar iets specifiek gemaakt om je krullende haar te ploppen. Ik keek en keek en keek. Niets was dat er op leek. Dus ging ik naar de stoffenwinkel en gebruikte mijn vertrouwde naaimachine die op zolder lag, en maakte mijn allereerste Scrunch It. Ik gebruikte het met mijn volgende wasdag en het was alsof de engelen uit de hemel op mij neerkeken. Ik had mobiliteit terwijl ik mijn haar plopte! Ik zou alles kunnen doen! De naam Scrunch It kwam het naar me toe en bleef maar een beetje hangen.

En dat was het begin van Scrunch It.

Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod van merken als Alikay NaturalsFlora & CurlJessicurl en Denman borstels.