Trustpilot

Inahsi Pamper My Curls Hair Flaxseed Styling Gel - Travel Size

Deze proteïnevrije ultra-hydraterende gel maakt je krullen pluisvrij, gedefinieerd en o zo glanzend.

€ 5,99*

Productinformatie "Inahsi Pamper My Curls Hair Flaxseed Styling Gel - Travel Size"
Deze zijdezachte Flaxseed Styling Gel is het ontbrekende stukje aan je krullenreis. Deze proteïnevrije ultra-hydraterende gel maakt je krullen pluisvrij, gedefinieerd en o zo glanzend. De lijnzaadgel en het marshmallowwortelextract zorgen er niet alleen voor dat vervelende klitten worden gladgestreken, maar ook dat je krullen zacht, gedefinieerd en glad worden.

Shampoo en conditioneer het haar. Verdeel het haar in secties en ontwar elke sectie met Pamper My Curls All-In-One Moisture Mist voor maximale definitie van krullen voordat je Flaxseed Styling Gel aanbrengt. 

Voor wavy-curly haar: Breng terwijl het haar nat of vochtig is Pamper My Curls Flaxseed Gel aan op het haar, snel en gelijkmatig van aanzet tot punt. Voor meer gedefinieerde krullen, scrunch of draai je haar. Draai het haar ondersteboven en breng het product gelijkmatig aan voor meer volume. 

 Voor curly-kinky haar: Terwijl het haar druipnat is, breng Pamper My Curls Flaxseed Gel aan op elke sectie en trek de gel door het haar van aanzet tot punt. Met de vingers gladstrijken om de krullen te verlengen. Gebruik onze All-In-One Moisture Mist om het haar opnieuw nat te maken voor droge secties. 


Aqua (Purified Water), Linum Usitatissimum Seed (Flaxseed) Gel, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Parfum, Capryl Gycol, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, *Limonene, *Linalool, *Geraniol
Inhoud: 59 ml
Kenmerken: Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Productsoort: Gel
Inahsi Naturals
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.