Trustpilot

Denman D83 Paddle Brush

De Denman D83 Paddle Brush is de beste borstel voor het borstelen van lang en dik krullend haar

€ 19,95

Productinformatie "Denman D83 Paddle Brush"

De D83 Paddle brush van Denman zijn borstels voor het snel en zacht stylen van alle haarlengtes en -types.
Het is een multifunctionele borstel die zeer geschikt is voor het ontwarren, föhnen, stylen en shapen van alle haarlengtes en types, maar vooral geschikt voor lang en dik haar.

De D83 Paddle borstels van Denman hebben nylon borstelharen met baleinde waardoor deze borstel soepel door het haar glijdt, niet snel vast komt te zitten en de hoofdhuid niet beschadigt. De borstelharen zijn geplaatst in een met lucht gevulde kussen waardoor de borstel de contouren van de hoofdhuid volgt.

Natuurlijk hebben alle D83 borstels van Denman het bekende traanvormige handvat dat comfortabel in de hand ligt (ook geschikt voor kleinere handen) en de borstel balanceert.

- Borstel is geschikt voor alle haartypes
- Ideaal voor glad maken en stylen
- Comfortabel en zacht voor de hoofdhuid
- Ontklit het haar binnen no-time
- Perfecte grip en controle

Accessoire: Borstels & Kammen
Denman

Denman Borstels

Op zoek naar een borstel die je helpt bij het creëren van meer krul definitie en gelijkmatig krullend haar? Bekijk dan eens de Denman Borstels. Geliefd bij alle curly’s en dat is niet voor niets. De borstels van Denman staan bekend om duurzame kwaliteit, een breed assortiment producten voor verschillende haar- en krultypen en sluiten perfect aan bij de CG methode.

Kies de juiste Denman Brush Borstel

Het borstelen van krullen kan een hele klus zijn. Pluizen en klitten zijn aan de orde van de dag. En dan is het eindresultaat ook nog eens niet naar wens. Te stijl, te weinig krul definitie of geen natuurlijke look. Het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten is essentieel. Maar ook het gebruiken en kiezen van de juiste borstel is van belang voor een perfect eindresultaat.
De juiste Denman brush borstel helpt je bij het ontklitten, meer krul definitie en voorkomt pluizen en stijlen. Bij cgproducten.nl hebben we een blog geschreven over het kiezen van de juiste borstel. Deze lees je hier.
Dat de borstels van Denman populair zijn onder curly’s blijkt wel uit de talloze lovende reviews van gebruikers over de hele wereld. Niet voor niets worden er maandelijks 40.000 duizend borstels gemaakt in de fabriek ik Ierland. Vanuit daar worden ze geleverd aan veelal professionele salons en gebruikers over de hele wereld. Veel gebruikers zijn enthousiast over deze borstels omdat het de totale borstel tijd per dag flink afneemt, minder klitten, duidelijke krul definitie en glanzend haar. Klinkt goed toch? Ben je overtuigd? Bekijk dan onze assortiment Denman borstels.

Advies op maat en snelle levering

Het assortiment borstels van Denman is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende types, geschikt voor verschillende haartypen. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod haar accessoires, handige travelsize producten en handige Zazzy Bandz. Of bekijk de producten van topmerken als Alikay NaturalsPump Haircare of Flora & Curl.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.