Trustpilot

Curly Secret Bentonite Clay

Als je je haar op een natuurlijke manier wilt ontgiften, is dit de juiste keuze.

€ 15,95*

Productinformatie "Curly Secret Bentonite Clay"
Als je je haar op een natuurlijke manier wilt ontgiften, is dit de juiste keuze. Het is aan te raden om Bentoniet Clay te gebruiken wanneer je haar wilt clarifyen, beschadigd haar hebt of wanneer je haar zijn krul niet goed vasthoudt. 
Bentonietklei verwijdert alle build-up, reinigt je haar, definieert je krul, geeft je haar glans en gaat pluis tegen. Bovendien herstelt bentonietklei de pH-waarde van het haar, wat erg belangrijk is voor de algehele gezondheid van het haar.
Bereid de Bentoniet klei met appel cider azijn. De hoeveelheid die nodig is voor het haar hangt af van de lengte en dikte van het haar. Gemiddeld zijn twee tot drie lepels nodig. Water kan worden toegevoegd tot het mengsel glad is. Breng aan op het haar en de hoofdhuid. Laat de Bentoniet 10-15 minuten zitten voordat je het uitspoelt. Vervolg met een conditioner of een vochtinbrengend haarmasker.
Bentonite Clay
Inhoud: 200 ml
Kenmerken: Vegan, Zonder Aloe Vera, Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin, Zonder Parfum
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Product Type: Treatments
Productsoort: Shampoo
Curly Secret

Curly Secret

Een jong en ambitieus merk van Nederlandse bodem: Curly Secret. Curly Secret is in 2017 opgericht door Sanae Samhi in Rotterdam. Sindsdien is het assortiment haarverzorgingsproducten continu doorontwikkeld en verder uitgebreid. 
Curly Secret baseert de formulering van haar producten op wetenschap en voor de ingrediënten worden uitsluitend producten van premium kwaliteit gekozen. Wij van CGproducten.nl hebben zorgvuldig een aantal producten van Curly Secret gekozen en opgenomen in ons assortiment. Het assortiment van Curly Secret bestaat uit verschillende leave-in, shampoo en styling producten.

Curly Secret en de Curly Girl Methode

Alle Curly Secret haar producten zijn 100% CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën of uitdrogende alcohol. Nog een leuk feit over Curly Secret; bij het testen van producten maken ze geen gebruik van dierproeven. Dat betekent dat Curly Secret 100% vegan is.
Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Girl Methode. Alle producten in onze webshop zijn CG methode vriendelijk. Daarnaast delen we alle kennis over, en ervaringen met de Curly Girl Methode via onze blogs. En bieden we uitgebreide testinformatie om je haareigenschappen te bepalen en vind je alle informatie die je nodig hebt om met de CG methode te beginnen.
Heb je vragen over de producten van Curly Secret of over de Curly Girl methode? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: Twijfel je welke producten het beste zijn voor jouw krullen? Maak gebruik van onze product voorstel tool.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.