• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Ecoslay Ginger and Morringa Tea - Travel Size

  De gember- en moringa-thee van Ecoslay zou wel eens het wondermiddel kunnen zijn dat nog ontbreekt in je dagelijkse verzorging!

  € 13,95

  Productinformatie "Ecoslay Ginger and Morringa Tea - Travel Size"

  De gember- en moringa-thee van Ecoslay zou wel eens het wondermiddel kunnen zijn dat nog ontbreekt in je dagelijkse verzorging! Je zult onmiddellijk merken dat het vocht beter wordt vastgehouden en dat je haar meer glanst. Binnen een week zul je merken dat je haar langer mooi blijft, beter handelbaar is en meer kracht heeft. Deze en andere voordelen zullen zich bij elk gebruik blijven opstapelen.  Goed schudden. Houd je neus dicht (Veel van onze producten ruiken lekker genoeg om op te eten - dit is er niet één van! Gelukkig blijft de geur niet hangen!) Na het reinigen, royaal aanbrengen op drijfnat haar. Spoel uit en ga verder met de conditioner.  Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract., Moringa Oleifera Leaf Extract, Aloe barbadensis Leaf Juice, Pyrus Malus (apple) vinegar, Phenoxyethanol (and) Caprylyl Glycol (and) Sorbic Acid
  Inhoud: 30 ml
  Kenmerken: Vegan, Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin, Zonder Parfum
  Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
  Productsoort: Shampoo
  Ecoslay

  Ecoslay

  Ecoslay is een jong merk, opgericht in 2015 en sindsdien flink gegroeid. Ondanks die flinke groei van Ecoslay worden de producten nog steeds ontwikkeld aan de keukentafel van oprichtster Adria. En worden alle bestellingen vanuit haar huis verstuurd. 
  Duidelijk is dat de mensen achter Ecoslay een passie hebben voor haarverzorging. Die passie gebruiken ze om met Ecoslay eerlijke producten op de markt te brengen. Producten die uitsluitend biologische ingrediënten bevatten die écht goed zijn voor je huid. Want, zo luidt de overtuiging van Ecoslay; je bent wat je eet. Wat je op je huid smeert, is net zo belangrijk. Daarom gebruiken ze alleen maar ingrediënten die bewezen goed voor je zijn. En die ook nog eens een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu.
  En het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. Inmiddels is Ecoslay uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en hebben ze talloze tevreden gebruikers.
  Alle producten van Ecoslay zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

  Ben jij al bekend met de CG Methode

  Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Ecoslay zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 
  We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over het bepalen van je haareigenschappen, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 
  Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
  Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.
  Hersteller Webseite

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.