• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Denman D17 Curl Tamer Kam Zwart

  Kleur: Zwart
  De Denman D17 Curl Tamer Kam is perfect voor een root-lift effect en het creëren van volume bij krullen dankzij de 12 super gladde en extra lange tanden.

  € 8,95

  Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

  Kleur

  Meer producten van +++ Denman +++ tonen

  Denman D31 Styling Brush

  € 13,95
  Denman D4 Styling Brush

  Varianten van € 18,50
  € 15,95
  Denman D83 Paddle Brush

  € 19,95
  Productinformatie "Denman D17 Curl Tamer Kam Zwart"

  De kam die perfect is voor een root-lift effect en het creëren van volume bij krullen.

  Deze nieuwe Curl Volumiser is zeer geschikt voor het creëren van volume bij natuurlijk gekruld of gepermanent haar. De 12 super gladde en extra lange tanden zijn perfect om tot de haarwortel te komen. Deze tool is gemaakt van een speciaal materiaal dat hitte-, chemisch- en stootbestendig is. Door de vorm en textuur van het handvat kun je de tool altijd stevig vasthouden en glijdt de kam niet uit je handen. Zelfs niet bij nat gebruik.

  VOEGT VANAF DE WORTELS VOLUME TOE
  De lengte van de tanden is ideaal voor het doordringen van natuurlijk krullend of gepermanent haar voor extra lift.

  DEFINES EN SCULPS KRULLEN
  12 super gladde, extra lange tanden zijn perfect voor het verkrijgen van kruldefinitie.

  STEVIG MAAR FLEXIBEL
  Speciaal geselecteerd materiaal dat hitte-, chemisch en slagvast is.

  COMFORT EN GRIP
  Gestructureerde grip en matte afwerking zorgen voor controle bij het gebruik van natte producten.

  Accessoire: Borstels & Kammen
  Denman

  Denman Borstels

  Op zoek naar een borstel die je helpt bij het creëren van meer krul definitie en gelijkmatig krullend haar? Bekijk dan eens de Denman Borstels. Geliefd bij alle curly’s en dat is niet voor niets. De borstels van Denman staan bekend om duurzame kwaliteit, een breed assortiment producten voor verschillende haar- en krultypen en sluiten perfect aan bij de CG methode.

  Kies de juiste Denman Brush Borstel

  Het borstelen van krullen kan een hele klus zijn. Pluizen en klitten zijn aan de orde van de dag. En dan is het eindresultaat ook nog eens niet naar wens. Te stijl, te weinig krul definitie of geen natuurlijke look. Het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten is essentieel. Maar ook het gebruiken en kiezen van de juiste borstel is van belang voor een perfect eindresultaat.
  De juiste Denman brush borstel helpt je bij het ontklitten, meer krul definitie en voorkomt pluizen en stijlen. Bij cgproducten.nl hebben we een blog geschreven over het kiezen van de juiste borstel. Deze lees je hier.
  Dat de borstels van Denman populair zijn onder curly’s blijkt wel uit de talloze lovende reviews van gebruikers over de hele wereld. Niet voor niets worden er maandelijks 40.000 duizend borstels gemaakt in de fabriek ik Ierland. Vanuit daar worden ze geleverd aan veelal professionele salons en gebruikers over de hele wereld. Veel gebruikers zijn enthousiast over deze borstels omdat het de totale borstel tijd per dag flink afneemt, minder klitten, duidelijke krul definitie en glanzend haar. Klinkt goed toch? Ben je overtuigd? Bekijk dan onze assortiment Denman borstels.

  Advies op maat en snelle levering

  Het assortiment borstels van Denman is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende types, geschikt voor verschillende haartypen. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
  Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod haar accessoires, handige travelsize producten en handige Zazzy Bandz. Of bekijk de producten van topmerken als Alikay NaturalsPump Haircare of Flora & Curl.
  Hersteller Webseite

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.