• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Denman haarkammen

  Bestel jouw favoriete merk nu online bij cgproducten.nl!
  Filter
  Denman
  Denman D3 Styling Brush Original
  Denman D3 Medium Classic Styling Brush 7 Rijen is de ultieme en multifunctionele haarborstel voor het ontwarren, föhnen, stylen en gladmaken van het haar. Denman’s iconische stylingborstels bevatten de beroemde halfronde pad voor maximale grip en controle tijdens het föhnen. Perfect voor het gladmaken, shapen en polijsten van het haar. Tip: De borstel kan schoongemaakt worden in warm water met zeep, even afspoelen en liggend laten drogen. Haren kunnen verwijderd worden met een kam. Geschikt voor alle lengtes en types haarIdeaal voor het creëren van meer kruldefinitieOntwart nat en droog haarGladde tanden met rond uiteinde voor voorzichtige stylingErgonomisch handvat voor balans en comfortabele gripHygiënisch en duurzaam

  € 15,00
  Denman
  Denman D31 Styling Brush
  Denman D31 Classic Styling Brush 7 Rijen is een Freeflow haarborstel en daardoor een 3-in-1 stylingtool voor het creëren van volume, het ontwarren van haar en het definiëren van krullen. Deze volumeborstel heeft ver uit elkaar geplaatste pinnen die in een halfrond pad zijn geplaatst, waardoor ze perfect zijn voor het produceren van beweging tijdens het föhnen. Ideaal voor het creëren van zachter en voller haar. Bijzonder effectief bij het ontwarren van dikker of krullend haar. Tip: De borstel kan schoongemaakt worden in warm water met zeep, even afspoelen en liggend laten drogen. Haren kunnen verwijderd worden met een kam. Borstel speciaal voor vol en krullend/afro haarIdeaal voor glad maken en stylenOntwart nat en droog haarGladde tanden met rond uiteinde voor voorzichtige stylingErgonomisch handvat voor balans en comfortabele gripHygiënisch en duurzaam

  € 13,95
  Denman
  Denman D17 Curl Tamer Kam Roze
  De kam die perfect is voor een root-lift effect en het creëren van volume bij krullen. Deze nieuwe Curl Volumiser is zeer geschikt voor het creëren van volume bij natuurlijk gekruld of gepermanent haar. De 12 super gladde en extra lange tanden zijn perfect om tot de haarwortel te komen. Deze tool is gemaakt van een speciaal materiaal dat hitte-, chemisch- en stootbestendig is. Door de vorm en textuur van het handvat kun je de tool altijd stevig vasthouden en glijdt de kam niet uit je handen. Zelfs niet bij nat gebruik. VOEGT VANAF DE WORTELS VOLUME TOEDe lengte van de tanden is ideaal voor het doordringen van natuurlijk krullend of gepermanent haar voor extra lift. DEFINES EN SCULPS KRULLEN12 super gladde, extra lange tanden zijn perfect voor het verkrijgen van kruldefinitie. STEVIG MAAR FLEXIBELSpeciaal geselecteerd materiaal dat hitte-, chemisch en slagvast is. COMFORT EN GRIPGestructureerde grip en matte afwerking zorgen voor controle bij het gebruik van natte producten.

  € 8,95
  Denman
  Denman D4 Styling Brush Cherry Blossom
  Denman D4 Large Styling Brush 9 Rijen is een iconische stylingborstel speciaal voor degenen die gezegend zijn met volume en lengte. De uniek gevormde pinnen geven een gecontroleerde style en een natuurlijke krul. Ideaal voor kapsels die controle nodig hebben en om krullen te definiëren wanneer het haar nog nat is. Perfect voor gecontroleerde styling, ontwarren van nat en droog haar, separeren en definiëren van natte krullen, vormen en stylen van het haar, föhnen en stylen. De negen rijen met pinnen en de grotere kop zorgen voor meer grip in lang en volumineus haar.  Tip: De borstel kan schoongemaakt worden in warm water met zeep, even afspoelen en liggend laten drogen. Haren kunnen verwijderd worden met een kam. Borstel speciaal voor vol en lang haarIdeaal om krullen te definiërenOntwart nat en droog haarZorgt voor meer grip

  Varianten van € 18,50
  € 19,95
  Denman
  Denman D12 Standaard Kam Zwart
  De Denman D12 Standaard Kam 3 Rijen voor het ontwarren en creëren van volume in het haar. De Denman D12 kam heeft een innovatief ontwerp met 3 rijen tanden. De tanden verspringen op een bijzondere manier waardoor de kam zeer goed te gebruiken is voor het verdelen van mousse- en andere stylingsproducten. De Denman D12 kam is door de innovatieve plaatsing van de tanden ook zeer geschikt voor het creëren van volume, het ontwarren van nat haar en je kunt er zelfs de dunste plukjes haar zeer goed mee touperen. Alle Denman kammen zijn gemaakt volgens de hoogste standaard, ze staan bekend om de lange levensduur, hoge kwaliteit en ultieme prestaties.

  € 8,95
  Denman
  Denman D83 Paddle Brush
  De D83 Paddle brush van Denman zijn borstels voor het snel en zacht stylen van alle haarlengtes en -types. Het is een multifunctionele borstel die zeer geschikt is voor het ontwarren, föhnen, stylen en shapen van alle haarlengtes en types, maar vooral geschikt voor lang en dik haar. De D83 Paddle borstels van Denman hebben nylon borstelharen met baleinde waardoor deze borstel soepel door het haar glijdt, niet snel vast komt te zitten en de hoofdhuid niet beschadigt. De borstelharen zijn geplaatst in een met lucht gevulde kussen waardoor de borstel de contouren van de hoofdhuid volgt. Natuurlijk hebben alle D83 borstels van Denman het bekende traanvormige handvat dat comfortabel in de hand ligt (ook geschikt voor kleinere handen) en de borstel balanceert. - Borstel is geschikt voor alle haartypes- Ideaal voor glad maken en stylen - Comfortabel en zacht voor de hoofdhuid - Ontklit het haar binnen no-time - Perfecte grip en controle

  € 19,95


  Denman Brush

  Op zoek naar een borstel die je helpt bij het creëren van meer krul definitie en gelijkmatig krullend haar? Bekijk dan eens de Denman Borstels. Geliefd bij alle curly’s en dat is niet voor niets. De borstels van Denman staan bekend om duurzame kwaliteit, een breed assortiment producten voor verschillende haar- en krultypen en sluiten perfect aan bij de CG methode.

  Kies de juiste Denman Brush 

  Het borstelen van krullen kan een hele klus zijn. Pluizen en klitten zijn aan de orde van de dag. En dan is het eindresultaat ook nog eens niet naar wens. Te stijl, te weinig krul definitie of geen natuurlijke look. Het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten is essentieel. Maar ook het gebruiken en kiezen van de juiste borstel is van belang voor een perfect eindresultaat.
  De juiste Denman brush borstel helpt je bij het ontklitten, meer krul definitie en voorkomt pluizen en stijlen. Bij cgproducten.nl hebben we een blog geschreven over het kiezen van de juiste borstel. Deze lees je hier.
  Dat de borstels van Denman populair zijn onder curly’s blijkt wel uit de talloze lovende reviews van gebruikers over de hele wereld. Niet voor niets worden er maandelijks 40.000 borstels gemaakt in de fabriek ik Ierland. Vanuit daar worden ze geleverd aan veelal professionele salons en gebruikers over de hele wereld. Veel gebruikers zijn enthousiast over deze borstels omdat het de totale borstel tijd per dag flink afneemt, minder klitten, duidelijke krul definitie en glanzend haar. Klinkt goed toch? Ben je overtuigd? Bekijk dan onze assortiment Denman borstels.

  Advies op maat en snelle levering

  Het assortiment borstels van Denman is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende types, geschikt voor verschillende haartypen. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 
  Lees meer over de CG Methode en bepaal je haareigenschappen. En bekijk ook ons ruime aanbod haar accessoires, handige travelsize producten en handige Zazzy Bandz. Of bekijk de producten van topmerken als Alikay NaturalsPump Haircare of Flora & Curl.