Trustpilot

Curly Secret Volume Boost Hair Spray

De spray zorgt voor intens volume door body aan het haar toe te voegen zonder het uit te drogen.

€ 19,95*

Productinformatie "Curly Secret Volume Boost Hair Spray"

De Volume Boost Hair Spray is gemaakt als multifunctioneel product. De spray zorgt voor intens volume door body aan het haar toe te voegen zonder het uit te drogen. Als multifunctioneel product kan het ook gebruikt worden als haarlak voor een subtielere hold. De super lichtgewicht formule is geschikt voor steil, golvend, krullend en krullend haar. 

Dit is alles wat je moet weten over de Volume Boost Haarspray:

  •  Creëert intens volume
  •  Kan gebruikt worden als haarlak voor meer hold
  •  Kan gebruikt worden op droog en nat haar
  •  Eiwitvrij
  •  Glycerine vrij
  •  Niet drogend
  •  Voor alle haarsoorten
  •  Kleine hoeveelheid nodig voor een optimaal resultaat


Til een sectie op en spray een kleine hoeveelheid bij de wortels van vochtig of nat haar. Indien nodig kan het ook op droog haar worden gebruikt.

Aqua, Acrylates octylacrylamide copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopherol, Chamomile Extract, Fragrance, Citric Acid, Sodium Benzoate
Inhoud: 250 ml
Kenmerken: Zonder Aloe Vera, Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Product Type: Refresh
Productsoort: Haarspray
Curly Secret

Curly Secret

Een jong en ambitieus merk van Nederlandse bodem: Curly Secret. Curly Secret is in 2017 opgericht door Sanae Samhi in Rotterdam. Sindsdien is het assortiment haarverzorgingsproducten continu doorontwikkeld en verder uitgebreid. 
Curly Secret baseert de formulering van haar producten op wetenschap en voor de ingrediënten worden uitsluitend producten van premium kwaliteit gekozen. Wij van CGproducten.nl hebben zorgvuldig een aantal producten van Curly Secret gekozen en opgenomen in ons assortiment. Het assortiment van Curly Secret bestaat uit verschillende leave-in, shampoo en styling producten.

Curly Secret en de Curly Girl Methode

Alle Curly Secret haar producten zijn 100% CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën of uitdrogende alcohol. Nog een leuk feit over Curly Secret; bij het testen van producten maken ze geen gebruik van dierproeven. Dat betekent dat Curly Secret 100% vegan is.
Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Girl Methode. Alle producten in onze webshop zijn CG methode vriendelijk. Daarnaast delen we alle kennis over, en ervaringen met de Curly Girl Methode via onze blogs. En bieden we uitgebreide testinformatie om je haareigenschappen te bepalen en vind je alle informatie die je nodig hebt om met de CG methode te beginnen.
Heb je vragen over de producten van Curly Secret of over de Curly Girl methode? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Tip: Twijfel je welke producten het beste zijn voor jouw krullen? Maak gebruik van onze product voorstel tool.
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.