• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  Taliah Waajid The Great Detangler

  The Great Detangler ™ die het haar licht omhult, verzacht, beschermt en helpt versterken; laat het zacht en beheersbaar achter.

  € 9,65

  Productinformatie "Taliah Waajid The Great Detangler"

  • Helpt klitten bij contact te voorkomen
  • Werkt om het krulpatroon te definiëren en breuk tegen te gaan
  • Rijk aan vochtinbrengende crèmes en eiwitten voor zacht en gezond haar

  Wat het doet:
  The Great Detangler ™ die het haar licht omhult, verzacht, beschermt en helpt versterken; laat het zacht en beheersbaar achter. Het is rijk aan vochtinbrengende crèmes, eiwitten en conditioners om het beter beheersbaar te maken. The Great Detangler ™ is speciaal ontwikkeld voor krullende, kroezige, golvende en zachte haartexturen. Het elimineert klitten bij contact. Het werkt om breuk tijdens het kammen te voorkomen en verzacht het haar voorzichtig.   Ontwarren en leave-in-conditionering: gebruik op nat of droog haar. Deel je haar in secties. Breng een ruime hoeveelheid The Great Detangler ™ aan. Gebruik de vingers om het product door het haar te halen om klitten los te maken. Gebruik een middelgrote tot grote kam met brede tanden en begin met kammen vanaf de haarpunten tot aan de hoofdhuid. Style zoals gewenst.

  Diepe conditionering: te gebruiken na Taliah Waajid shampoo ™. Gebruik een ruime hoeveelheid op het haar, laat het 15 minuten of langer inwerken en spoel het uit.
  Ook te gebruiken als co-wash en conditioner. Laat beide circa 5 minuten inwerken en zorg dat het haar wordt ontklit met een grove kam/borstel tijdens het inwerken.

  Deionized Water (Aqua), (Vegetable) Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, (Vegetable) Propanediol, Cetearyl Alcohol (From Coconut Oil), Cetyl Alcohol (From Coconut Oil), Cetrimonium Bromide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Hydrolyzed Silk Protein, Ceteareth 20, Balsam, Caprylyl Glycol (Plant Extract), Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

  Inhoud: 237 ml
  Kenmerken: Zonder Coconut Oil
  Met-of-zonder-proteïne: met proteïne
  Productsoort: Co-wash, Conditioner, Leave-in, Masker
  Taliah Waajid
  Hersteller Webseite

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.