Trustpilot

RighteousRoots RighteousRoots Oil - Travel Size

Righteous Roots Rx is een haar-verjongend groeiserum met essentiële oliën

€ 13,95*

Op dit moment niet op voorraad

Productinformatie "RighteousRoots RighteousRoots Oil - Travel Size"

Righteous Roots Rx is een haar-verjongend groeiserum met essentiële oliën met zowel anti-kroezen als ontwarrende eigenschappen, gemengd om je haar te transformeren in het beste dat het kan zijn.

Begin nu aan je reis naar gezond, mooi haar!
HOT OIL / DEEP TREATMENT:
Breng de olie aan van wortels tot einde. Dek je hoofd af met een douche cap en Heat Cap. Laat het 30 minuten inwerken. Spoel vervolgens uit.
VOOR DEEP CONDITIONING:
Voeg een masker toe aan de olie voor een meer intensieve behandeling. Dek je hoofd af met een douchecap en Heat Cap en laat 30 minuten inwerken. Spoel vervolgens uit en ga verder met je routine.
VOORWAS DETANGLE / PRE-POO:
Scheidt je haar in 4 secties, voeg de olie toe aan je conditioner, ontwar je haar en laat het 5 minuten inwerken. Vervolg met shampoo en je huidige routine.
SCALP MASSAGE / ANTI-ITCH.
Stimuleer je scalp door deze olie 2-3 dagen in de week op je hoofdhuid te masseren bijvoorkeur voor het wassen van je haar.
"SCRUNCH OUT THE CRUNCH".
Na het aanbrengen van gel, en als je haar is opgedroogd en het heeft een harde cast, gebruik dan deze olie om de crunsh eruit te scrunchen.
COCOS NUCIFERA OIL (COCONUT), RICINUS COMMUNIS (JAMAICAN BLACK CASTOR OIL), OLEACEAE OIL (OLIVE), PERSEA AMERICANA MILL OIL (AVOCADO), VITIS VINIFERA OIL (GRAPESEED), SESAMUM INDICUM OILPERP (OAS) PEPPER (OAS) PEPPER (OAP) PEPPER (OAP) , MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (TEA TREE), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (JOJOBA), ARGANIA SPINOSA OIL (ARGAN), ROSMARINUS OFFICINALIS OIL (ROSEMARY)
Inhoud: 59 ml
Kenmerken: Zonder Aloe Vera, Zonder Glycerin, Zonder Parfum
Met-of-zonder-proteïne: zonder proteïne
Product Type: Treatments
Productsoort: Olie
RighteousRoots
Hersteller Webseite

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.