• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  PuffCuff teeny Zwart

  Kleur: Zwart
  De TEENY Puffcuff haarklem die geen pijn doet. Als de MICRO zelfs te groot is. De TEENY houdt je haar de hele dag in model zonder dat het trekt en breuk veroorzaakt. Geschikt voor golvend en wavy haar.

  € 6,15

  Kleur

  Meer producten van +++ PuffCuff +++ tonen

  Productinformatie "PuffCuff teeny Zwart"

  De TEENY, als de MICRO zelfs te groot is. Je kunt je haar stylen zonder dat het pijn doet. De TEENY houdt je haar de hele dag in model zonder dat het trekt en breuk veroorzaakt. Geschikt voor golvend en wavy haar.

  De Teeny is ongeveer even groot als een 2 euro munt. De diameter binnenin is ongeveer 2.5cm.

   


   

  WELKE MAAT?

  Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die u wilt gebruiken.

  We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken. 

   


  ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt.
   


  Accessoire: Puff Cuff

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.