• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot

  PuffCuff mini Transparant

  Kleur: Transparant
  De PuffCuff haarklem werkt geweldig voor volwassenen met krullend haar met wat minder krullen of minder dichtheid en voor jongeren. Net als de ORIGINAL en JUNIOR houdt deze PuffCuff je haar veilig op zijn plaats zonder spanning, breuk of beschadiging.

  € 8,50

  Kleur

  Meer producten van +++ PuffCuff +++ tonen

  PuffCuff junior

  € 13,60
  PuffCuff junior Transparant

  € 13,60
  PuffCuff micro

  € 6,15
  PuffCuff Original

  € 19,95
  PuffCuff Original Transparant

  € 19,95
  Productinformatie "PuffCuff mini Transparant"

  De MINI was oorspronkelijk ontworpen voor jonge mensen met krullen, maar toen realiseerden we ons - dit is niet alleen voor kinderen! Het werkt geweldig voor volwassenen met krullend haar met wat minder krullen of minder dichtheid. Net als de ORIGINAL en JUNIOR houdt deze PuffCuff je haar veilig op zijn plaats zonder spanning, breuk of beschadiging.

  De metingen zijn van de linker buitenrand tot de rechter buitenrand wanneer de haarklem gesloten is.
  Hoogte: 7 cm
  Breedte: 6,3 cm
  Diepte: 1,27 cm

  WELKE MAAT?

  Verzamel je haar strak alsof je een paardenstaart aan het maken bent en pas je vuistmaat aan op de voorgestelde PuffCuff hierboven. Als de opening bijvoorbeeld erg breed is, heb je een grotere PuffCuff nodig. De diameter van de basis van uw paardenstaart moet ongeveer even groot zijn als de PuffCuff die je wilt gebruiken.

  We hebben de PuffCuff in verschillende maten gemaakt om je meer stylingopties te geven. Blijf niet hangen met het idee dat je maar één maat kunt gebruiken. We moedigen je aan om creatief te zijn en verschillende stijlen te proberen. U kunt twee verschillende maten tegelijk gebruiken om verschillende stijlen te bereiken.

  ** Er kunnen tekens aanwezig zijn op het oppervlak van de PuffCuff. Deze tekens zijn GEEN krassen of geven aan dat het product is gebruikt. De markeringen worden "stroomlijnen" genoemd (rimpelingen waarbij het plastic overlapt) dit gebeurt soms met ABS-plastic. Deze rimpelingen treden op wanneer het plastic niet in een constant tempo in de spuitgietmachine stroomt, of het kan gebeuren aan het einde van de stroom. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de integriteit van de PuffCuff. Ook kunnen dunne zwarte draden in uw verpakte PuffCuff verschijnen. Schrik niet, DIT ZIJN GEEN HAREN! Deze plastic snaren / draden zijn het gevolg van wanneer de PuffCuff uit de hete mal komt.
  Accessoire: Puff Cuff

  0 van 0 beoordelingen

  Geef een beoordeling

  Deel uw ervaringen met andere klanten.