• De plek voor alle informatie rondom de CurlyGirl methode
 • Een van de grootste CG producten assortimenten
 • Orders hoger dan €45,- worden gratis verzonden.
 • Meer dan 15.000 tevreden klanten!
 • Trustpilot
  Products of Olaplex
  Filter
  Olaplex
  Olaplex Olaplex No.3 Hair Perfector Treatment
  Een professionele, effectieve thuisbehandeling voor beschadigd haar die je lokken intens voedt en versterkt waardoor de conditie van het haar sterk verbetert. De Olaplex No.3 Hairperfector is een thuisbehandeling die beschadigd haar weer herstelt! Door het stylen, föhnen en verven van het haar, raakt het haar beschadigd en worden de verbindingen in het haar continu gebroken. Olaplex is de perfecte hulp om je haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Het merk 100% vegan en dierproefvrij. 

  € 29,95
  Olaplex
  Olaplex Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo
  Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is de eerste zilvershampoo voor beschadigd haar van Olaplex! Deze shampoo is ideaal voor licht tot medium blond haar, highlights en grijs haar. De Olaplex No.4P shampoo bevat paarse pigmenten die gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren. De formule bevat Olaplex’s gepatenteerde Bond Building technologie die beschadigd haar herstelt, verbetert en hydrateert. Verder is de formule 100% vegan en vrij van sulfaten, parabenen en gluten.Let op! Dit product bevat het ingredient:  Sodium C14-16 Olefin SulfonateDit is een Sulfonate en daardoor is het product niet volledig CG.Dit product kun je zien als een final wash. De meeste andere Final wash producten zijn nog agressiever, daarom kiezen sommige fabrikanten voor  Sodium C14-16 Olefin Sulfonate.  Belangrijkste kenmerken: 3x helderder haar Neutraliseert ongewenste gele tinten Voor gekleurd of natuurlijk haar Herstelt het haar Bevat paarse pigmenten Voor alle haartypes 100% vegan Geschikt voor dagelijks gebruik Parabenen-, sulfaten- en glutenvrij

  € 29,95
  Olaplex
  Olaplex Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment
  Deze wordt ALTIJD in combinatie met Olaplex nr. 3 gebruikt. Hét product om beschadigd haar intensief te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren. Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar intensiever herstelt. Het product maakt je haar sterker en herstelt gebroken zwavelbruggen. Daarnaast wordt de algehele conditie van je haar verbeterd. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3 en is de eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken. Uit onderzoek is gebleken dat het haar 68% meer hersteld is en 3x sterker is als het haar met de combinatie van Olaplex No.0 en Olaplex No.3 behandeld wordt.

  € 32,95