Trustpilot

Olaplex Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex No.0 is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar intensiever herstelt.

€ 32,95*

Op dit moment niet op voorraad

Productinformatie "Olaplex Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment"

Deze wordt ALTIJD in combinatie met Olaplex nr. 3 gebruikt.

Hét product om beschadigd haar intensief te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren.

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar intensiever herstelt. Het product maakt je haar sterker en herstelt gebroken zwavelbruggen. Daarnaast wordt de algehele conditie van je haar verbeterd. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3 en is de eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken. Uit onderzoek is gebleken dat het haar 68% meer hersteld is en 3x sterker is als het haar met de combinatie van Olaplex No.0 en Olaplex No.3 behandeld wordt.Breng Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel door het haar. Focus daarbij op de midden lengtes en punten. Let op: niet aanbrengen op de hoofdhuid. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Spoel het product niet uit. Breng dan Olaplex No.3 aan over de No.0. Laat het nog een keer 10 minuten intrekken. Spoel het daarna grondig uit en was je haren met een shampoo en conditioner. Gebruik 1x per week. Voor ernstig beschadigd haar kan het 2-3x per week gebruikt worden.

Tip: Kam het haar goed door voordat je Olaplex No.0 op het haar aanbrengt zodat de vloeistof goed geabsorbeerd kan worden. Dik, lang of weerbarstig haar kan in verschillende secties opgedeeld worden zodat ieder deel van het haar verzadigd is.Water (Aqua), Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol
Inhoud: 155 ml
Kenmerken: Zonder Aloe Vera, Zonder Coconut Oil, Zonder Glycerin, Zonder Parfum
Product Type: Treatments

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.