• Lorem ipsum

Verven van je haar is natuurlijk niet CG maar velen ontkomen er niet aan of willen er niet aan ontkomen.  Hieronder een treatment zodat jij je haren niet beschadigd en het zo gezond mogelijk houdt.

Na het verven, als je het zelf doet of bij de kapper, begin dan weer met de Sulfaat shampoo (final wash of Clarifying Shampoo) om alle chemicaliën en siliconen te verwijderen. Doe dit na circa 3 dagen na het verven anders kan het de kleur aantasten. Gebruik daarna een masker.

Je kunt vervolgens je haar behandelen met de Olaplex3. Deze repareert en hersteld het haar, maakt het sterker en gezonder dan het was. En de kleur blijft langer houdbaar.

Spoel de Olaplex uit met warm water en op het laatst met lauw/koud water om pluis te verminderen.

Gebruik daarna een Deep conditioner, masker.

Gebruik de Olaplex3 naar behoefte. Je kunt het bij deze ene keer houden maar je kunt het ook wekelijks, tweewekelijks of maandelijks doen.

Heb je geblondeerd haar of high-lights en je wilt niet dat er een gele gloed opkomt? Gebruik dan de XHC Silver Conditioner.

Mag je geen proteïne in je producten omdat je elasticiteit laag is? Gebruik dan wel een masker of Co-wash/conditioner MET proteïne, je geverfde krullen hebben dit wel nodig. Je kunt dit afwisselen met een proteïne vrije masker indien je meer klitvorming ervaart in de loop van de dagen.