• Lorem ipsum

Review Tropicgyal Naturals

Esmee heeft de producten van Tropicgyal Naturals voor ons getest en lees hier wat zij ervan vindt en hoe haar krullen het hebben ervaren.

Tropicgyal Naturals
€38,95€19,95
op voorraad
Deze olie is bedoeld om problematische hoofdhuid problemen zoals roos, vette of droge huid te verhelpen en haargroei te bevorderen! Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Tropicgyal Naturals
Scalp Treatment
Deze olie is bedoeld om problematische hoofdhuid problemen zoals roos, vette of droge huid te verhelpen en haargroei te bevorderen!
€38,95€19,95
Review Tropicgyal Naturals

The bigger the hair, the harder they stare

In samenwerking met @cgproducten.nl heb ik het nieuwe merk Tropicgyal Naturals mogen testen! 

Het merk Tropicgyal Naturals staat bekend om haar krachtige haarproducten gebaseerd op alleen het beste wat de natuur te bieden heeft. Alle producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten zonder synthetische geurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarmee zijn alle producten van Tropicgyal Naturals volledig ECO en CG Methode proof. Dit product is voor elk haar type!

Mijn ervaring 

Ik ben verliefd op deze producten! Mijn haar is steviger, voller en zachter! Oftewel, gezonder! ❤
Ik heb dit product 4 weken getest;
Op de foto's te zien dat ik heb moeten experimenteren met de hair sealant (verzorgende olie). Op foto 2 heb ik duidelijk teveel olie gebruikt. Hierna vond ik een betere balans! Ik heb het één à twee keer per week gewassen met de herbal hair wash (daarvoor een DIY masker in gedaan). Ik heb het elke keer gestyled met de GEWELDIGE haar thee, olie, lijnzaadgel (het water vervangen door de haar thee bij het maken van de lijnzaad). Ik merkte dat ik voor nu nog iets meer nodig had, dus ik het na de haar thee een klein beetje creme of leave in toegevoegd aan de routine. De resultaten spreken voor zich!
De haar thee is ook geweldig om mee te refreshen, in de ochtend spray ik het over mijn haren en mijn krullen springen weer op!

De herbal hair wash en herbal hair rinse tea voeden, conditioneren en reinigen het haar en de hoofdhuid. Het helpt ook om de symptomen van een droge / jeukende hoofdhuid en roos te verlichten, de haargroei te stimuleren, je haar te versterken, je haar te ontwarren, glans toe te voegen, uitdroging, kroezen te verminderen, je krullen definieren en nog veel meer!
De herbal hair wash is een poeder, die je aanmaakt met water. Deze doe je in je haren en laat je minimaal 20 minuten intrekken om zo alles uit het product te halen!
De herbal hair tea kun je gebruiken als rinse, leave in en refreshen!

De oliën zijn ook ontzettend fijn en ruiken heerlijk! Meer informatie hierover kun je vinden op de site van CG producten.

Voor het gebruik en andere tips zoals het maken van lijnzaadgel met de haar thee en het maken van een deep co kun je vinden op haar instagram; tropicgyalnaturals.
Mocht je hoofdhuid problemen hebben, is dit product waarschijnlijk ook zeer geschikt! En als je vragen hebt kun je haar een DM sturen.

Eerlijk is eerlijk, het product is prijzig, maar je kunt er een hele tijd mee doen en er zit geen troep in! Het is de prijs van mij betreft meer dan waard!! 

Esmee Maathuis ** mei 2020 **