• Lorem ipsum

Wij denken van niet!!

Gebruikt: Giovanni Leave-in, Giovanni LA Hold Gel, Giovanni Mousse

Reactie van tester Annabel:

Bedankt voor de producten en om ze te mogen testen!

Voor mijn gevoel werken ze zeker erg goed. De rechter foto (de tweede) is hoe mijn krullen normaal zijn met mijn huidige producten en de linker (eerste) foto met de producten van Giovanni. Ik merk zelf niet super veel verschil in hoe mijn haar eruitziet. Ik vind de producten nu al geweldig! Mijn krullen worden nog steeds erg goed gedefinieerd (misschien nog zelf iets beter dan met mijn huidige producten). Ook gelijk bij het aanbrengen van de leave-in merkte ik dat het super goed in mijn haar ging en er erg veel slip ontstond. Ik heb de mousse hierna in mijn haar gescruncht en daarna ook de gel. De hold vind ik ook erg goed. Ik heb mijn krullen vrijdag gediffused en heb eigenlijk nog helemaal niet gemerkt dat ze uit zijn gezakt! Ik merkte alleen wat pluis op de bovenkant van mijn haar, maar ik zal het vast onder de knie krijgen om dit te verminderen..

Conclusie: De producten worden zeker aan mijn routine toegevoegd!!

 

Reactie van tester Monique:

Ik ben ze sinds deze week aan het testen, ik wilde je eigenlijk morgen m’n verslagje sturen. Nu maar even snel in m’n pauze.

Mijn haar reageert er heel verschillend op, als eerste gebruik ik de leave in en daar heb ik maar een heel klein beetje van nodig heb t gevoel dat het anders te zwaar voor mijn haar word ,deze ruikt heerlijk en kan m’n haar goed doorborstelen, daarna doen we de luchtige mousse erin ik heb aan 4 pompjes meer als voldoende voor m’n haar het verdeeld goed en ruimt ook lekker, daarna een klein beetje van de gel erin maar had het idee dat de gel mn haar een beetje uitdroogt ik heb de mousse ook geprobeerd met alleen de flora en curls gel en had het idee dat dit minder uitdroogde maar al met al bevalt het goed 

Wat ik wel mis is een beetje volume en glans , ik doe er als finish een beetje arganolie in voor de glans en om. de pluis een klein beetje te temmen.

Ik ben nog steeds zoekende naar meer volume en glans maar al met al bevallen me de producten zeer goed!! Ik ben nog wel heel benieuwd naar de route 66 wat voor mijn haar zou kunnen betekenen!!! 

Dank je wel dat ik dit voor jullie mocht uitproberen

vond het erg leuk om te mogen doen!!!   Bij deze een foto hoe m’n haar vanmorgen zat.

 

Reactie van Shiela:

Wat een lekkere spulletjes.

Ik had 2 x een co wash gedaan. Daarna de leave in gebruikt, maar toen ik dat erin deed had ik al t idee dat ik daar teveel van nam... daarna de gel en de schuim. Moet zeggen dat t erg goed zat, alleen doordat t te plat op m’n hoofd zat zat ik er steeds met m’n handen aan waardoor t weer te veel ging pluizen bovenop.

Zaterdag maar weer gewassen toen zat t redelijk goed, alleen in de ochtend vreselijk....

Weer co wash en daarna weer dezelfde routine alleen de hoeveelheid een beetje aangepast. Op zich denk ik dat m’n haar dit goed kan hebben moet alleen even de juiste hoeveelheden afstemmen.

Ik krijg wel pluis bovenop dus ik denk dat ik morgen toch maar wat nivea curl reme erbij probeer....

In vergelijking met de haarproducten ( conditioner, Bounce curl, als leave-in, Boucleme gel, Pantenne schuim) zonder proteïne die ik al gebruikte, merk ik geen verschil. Ik krijg nog steeds een mooie compacte krul. 

Ik zal dit merk dan ook zeker toevoegen aan mijn producten.

 

CONCLUSIE

Wij zullen die producten die verder geen proteïne bevatten maar wel Glycine Soja (soybean) Seed Extract nog steeds aanmerken als een product zonder proteïne. Extracten zijn te groot om dienst te doen als proteïne, extracten kunnen niet echt penetreren in je haren. 

Dit product KAN op sommige krullen WEL reageren als proteïne, maar dat kan ook met proteïne vrije producten met bv Aloe Vera. Aan jou om te ontdekken hoe je krullen reageren op bepaalde ingrediënten, en helaas hoort dit ook allemaal bij het CG proces :).