The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Herrroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, alhoewel we het wel fijn vinden om te horen wat de reden van de retour is. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, graag met de originele pakbon. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien de gehele order wordt teruggestuurd. Mocht u meerdere producten hebben gekocht en daarvan 1 willen retourneren wordt alleen dit bedrag teruggestort.

De 30 ml test producten en starterspakketten kunnen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. Deze producten worden speciaal gemaakt en kunnen niet gecontroleerd worden op gebruik.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

-Wanneer deze reeds zijn geopend en gebruikt.

-30 ml test producten

-starterspakketten

 

CG Producten.nl

Oeverlanden 17

9606 RR Kropswolde

Tel 06 22 811 845

Klachten:

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »