• Lorem ipsum

Eerst iets over mezelf, mijn naam is Jacquelina en al ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer. In de loop van de jaren heb ik diverse bedrijven gehad, overgenomen, opgestart en verkocht. Dit waren bedrijven in diverse segmenten. Aangezien ik geen vakidioot ben, maakte het voor mij niet uit wat voor bedrijf het was, de uitdaging was om van niets iets te maken.. dat ging niet altijd goed kan ik je vertellen, maar... dat is het risico van ondernemerschap. Als ik ergens een uitdaging in zag en dacht dat is leuk om te gaan beginnen, dan deed ik dat.. zo dus ook met CG Producten.nl. Gestart eind juni 2019.

Ook ik heb krullen;

Van donkere krullen....naar blonde krullen naar .........bijna geen krul meer

dit was de start van mijn zoektocht om te voorkomen dat ik over een paar jaar geen haar meer op mijn    hoofd zou hebben, en kwam ik in aanraking met de CG methode.

De zoektocht naar informatie en producten.

Tijdens het jaar dat ik de CG Methode volgde miste ik iets.. info kon je op diverse Facebook pagina's vinden, producten kon je wel bij X vinden en het andere weer niet.. En altijd maar checken of het CG was.

Ik miste bij vele het gebruik en de ingrediënten. Sommige webshops hebben totaal geen info bij het product staan. Was het wel of niet met proteïne, terug naar de lijst op Facebook... pff.

Toen kwam het idee, waarom niet alles in 1 webshop, met ALLEEN maar CG vriendelijke producten, zodat je niet in de verleiding komt om CG Onvriendelijke producten te kopen. Met daarbij alle info over de CG methode, zodat je niet van het ene scherm naar het andere hoeft, en daarbij ook nog onderverdeeld in proteïne en proteïne vrije producten. Lekker makkelijk toch?

En CG Producten was geboren.

CG Producten is een webshop die in een niche markt zit, dacht ik, want zag ineens enkele online shops die hetzelfde idee hadden gehad.

Dus volgende uitdaging; Hoe ga ik me onderscheiden van alle andere shops en wie zijn mijn klanten?

Mijn klanten zijn diegene die starten of al zijn begonnen met de CG methode en die het fijn vinden om niet te hoeven shoppen van de ene winkel naar de andere, van de ene FB pagina naar de andere voor informatie. Die gaan voor het gemak, de service en de bereikbaarheid voor vragen. En niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

Om van een shop zoals deze te kunnen leven moet er toch echt onderscheidt zijn en dat probeer ik te bereiken door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven in het buitenland, die een geweldig product hebben, uiteraard CG vriendelijk, maar deze nog niet in Nederland hebben gelanceerd. Tot nu toe is dat al aardig gelukt en we gaan door......! Vergeet niet dat er heel veel tijd en geld in gaat zitten om een webshop goed in de markt te zetten. 

Wat wil CG producten zijn?

-klantvriendelijk

-duidelijke uitleg over de CG methode

-service gericht

-korte communicatielijnen

-unieke merken

-variatie in producten

Kortom: Een complete webshop waar je (bijna) alles kunt vinden voor je krullen.

-- 01-07-2019 --