• Lorem ipsum

Tropicgyal Naturals

Tropicgyal Naturals
€38,95€19,95
op voorraad
Deze olie is bedoeld om problematische hoofdhuid problemen zoals roos, vette of droge huid te verhelpen en haargroei te bevorderen! Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
Tropicgyal Naturals
Scalp Treatment
Deze olie is bedoeld om problematische hoofdhuid problemen zoals roos, vette of droge huid te verhelpen en haargroei te bevorderen!
€38,95€19,95
Tropicgyal Naturals

Tropicgyal Naturals

Dat natuurlijk ingrediënten bijdragen aan gezonde krullen en een gezonde hoofdhuid is voor geen verrassing meer. Hier kwam ook Michelle, oprichter van Tropicgyal Naturals achter in haar zoektocht naar verzorgingsproducten voor haar huid en haar. Na eindeloos testen en proberen is haar merk Tropicgyal Naturals ontstaan. 

Het merk Tropicgyal naturals staat bekend om haar krachtige haarproducten gebaseerd op alleen beste wat de natuur te bieden heeft. Alle producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten zonder synthetische geurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarmee zijn alle producten van Tropicgyal Naturals CG Methode proof. 

Tropicyal Naturals Haarproducten

De producten van Tropicgyal Naturals komen voort uit een jarenlange zoektocht naar een huidverzorgingsproduct tegen Acne. Toen de oprichtster er eindelijk in slaagde om zelf een product samen te stellen wat echt werkte besloot te al gauw hetzelfde te doen voor haar problematische haar. 

In die zoektocht kwam haar kennis over een gezonde huid goed van pas. Die kennis paste ze toe op de ontwikkeling van de haarverzorgingsproducten. Daarmee beschikken de producten unieke eigenschappen om de hoofdhuid gezond te houden. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor natuurlijke krullen!

Bij CGproducten.nl hebben we het assortiment van Tropicgyal Naturals zorgvuldig samengesteld. We hebben gekozen voor herstelproducten voor verschillende haartypen en de unieke herbal hair tea producten.

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën. Ook de haarproducten van Tropicgyal Naturals zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze starterspakketten, 30ml testproducten en travelsize producten.