• Lorem ipsum

Only Curls haarproducten

TER INFO: ONLY CURLS HEEFT VOORLOPIG DE WEDERVERKOOP OPGESCHORT IVM LEVERINGSPROBLEMEN. WE KUNNEN NIET INSCHATTEN WANNEER ONLY CURLS WEER OP DE NEDERLANDSE MARKT BESCHIKBAAR ZAL ZIJN. Een mooi alternatiefs zijn de producten van Curl Flo.

Geen producten gevonden...
Only Curls haarproducten

Only Curls

De missie van Only Curls is duidelijk: gooi alle chemicaliën en je stijltang de deur uit. Beide zijn overbodig om weer van je natuurlijke krullen te gaan houden. De CG methode vriendelijke haarproducten van Only Curls bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en leveren veerkrachtige krullen, keer op keer!

Only Curls producten

Krullen kunnen fragiel zijn en hebben speciale zorg nodig. En dat begrijpt Lizzie Carter, oprichtster van Only Curls, maar al te goed. Geen krul is hetzelfde en daarom begon ze het merk Only Curls met als doel vrouwen hun natuurlijke krullen weer te laten omarmen.

Duurzaam en diervriendelijk

Van begin af aan staat een diervriendelijke en duurzame benadering bij Only Curls centraal. Geen enkel product bevat dierlijke ingrediënten of is getest op dieren. De producten zijn natuurlijk wel uitvoerig getest maar dan wel op de krullen van Lizzie Carter zelf of de mensen die werken bij Only Curls in Londen. Momenteel staat ook duurzaamheid centraal. Bij Only Curls wordt hier ook aan gewerkt door slim om te gaan met verpakkingen en productie. 

Het assortiment haarproducten van Only Curls is met zorg samengesteld. Heb je vragen over dit merk, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten, 30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Alikay Naturals, Taliah Waajid, Innersense en Jessicurl.