• Lorem ipsum

My Curly Way

Dit razend populaire merk uit Israel is nu ook te verkrijgen bij ons in Nederland. Shop nu deze vegan en proteine vrije leave-in en gel bij CG Producten.nl

Geen producten gevonden...
My Curly Way

My Curly Way

Razend populair en als eerste verkrijgbaar bij CGproducten.nl; My Curly Way. Onze liefde voor gezonde natuurlijk krullen heeft ons dit keer geleid naar Israël. Het land waar de haarproducten van het merk My Curly Way vandaan komen. 

Het merk My Curly Way bestaat nu ongeveer 5 jaar. In die periode zijn de verschillende producten verder doorontwikkeld en getest binnen een community van 80.000 curly's. Een mooi moment dit topmerk naar Nederland te halen.

My Curly Way haarproducten, voor en door echte liefhebbers

Jarenlang vormden de stijltang en eigenaar Orian Paz een onafscheidelijk duo. Haar natuurlijke krullen waren nauwelijks nog zichtbaar en door het dagelijks stylen was haar haar flink beschadigd. Vanuit die jarenlange ergernis is het merk My Curly Way ontstaan. Ze begon zich te verdiepen in verschillende verzorgingsmethodes en ingrediënten. En begon haar avontuur en kennis te delen met haar community die inmiddels 80.000 curlies groot is. 

Binnen die community werden veel verschillende producten en ingrediënten getest. Waaronder ook specifieke producten die geschikt zijn voor het mediterraanse klimaat in Israël. Het resultaat is een compact assortiment van producten met een bewezen effect en resultaat.

De haarproducten van My Curly Way zijn geschikt voor alle krultypen en alle producten zijn Curly Girl methode proof. Dat betekent dat alle producten vrij zijn van parabenen, siliconen, uitdrogende alcohol, sulfaten en chemicaliën. 

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Gurl Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën.

Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze CG test producten en travelsize producten