The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Moisture Love haarproducten

Moisture Love haarproducten

Moisture Love is een samengestelde haarcollectie die zich specifiek op één ding richt: Vocht toevoegen aan je natuurlijke KRULLEN. En eerlijk gezegd, welke krulhaar houdt niet van vocht?

En we zijn op een missie om vrouwen te helpen hun unieke schoonheid te omarmen, hun zelfvertrouwen te uiten, een hogere liefde voor zichzelf te ervaren met producten die haar met een hoge textuur gemakkelijker te beheren en te onderhouden maken.

In wezen willen we dat je zo diep verliefd wordt op je haar dat het je EIGEN #HairGoals wordt.

Als natuurlijk harige schatjes, weten we dat je # 1 uitdaging met het beheren en onderhouden van je krullen vocht is.

Daarom is onze oprichter, Jeannell Darden, gestart met Moisture Love, gewapend met een graad in industriële engineering, ervaring met het werken met een van de meest bekende beautymerken ter wereld en de pure vastberadenheid om producten te maken die vrouwen hielpen de liefde / haatrelatie te laten vallen met hun natuurlijke haar.

Met behulp van onze gepatenteerde Hydralure-technologie is elk Moisture Love-product wetenschappelijk geformuleerd om langdurig, pH-gebalanceerd vocht in elke afzonderlijke lok van uw natuurlijke haar te brengen.

Blijvend vocht betekent glanzender, gezonder en beter hanteerbaar haar in de loop van de tijd, waardoor Moisture Love-producten uw complete bron zijn voor al uw behoeften aan hydratatie van gestructureerd haar ...

... en de nieuwe hydratatie van je haar.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »