Wij verzenden via POSTNL , bestellingen tot 16:30 zelfde dag verzonden! Ook zaterdag levering.
Filter
Moistful curls
Moistful curls Curl Enhancing Curl Activator Lotion

€ 14,95*
Moistful curls
Moistful curls Curl Enhancing Curling Crème

€ 16,75*
Moistful curls
Moistful Curls Hydrating Mask

€ 15,95*
Moistful curls
Moistful curls No Knots Curl Moisturizing Co-wash

€ 12,95*
Moistful curls
Moistful curls No Knots Leave in conditioner / detangler

€ 13,95*
Moistful curls
Moistful curls Sulfate Free Curl Enhancing Conditioner

€ 11,95*
Moistful curls
Moistful curls Sulfate Free Curl Enhancing Shampoo

€ 11,95*
Moistful curls
Moistful curls Ultimate Hold Defining Gel

€ 12,95*
Moistful curls
Moistful Curls Volumizing Mousse

€ 11,95*

Moistful Curl

Op zoek naar ultieme haarverzorging? Bekijk dan eens de producten van Moistful Curl. Deze verzorgingsproducten voor krullen zijn curly girl methode proof, voorzien van natuurlijke ingrediënten, niet getest op dieren en met liefde gemaakt door het toegewijde team achter Moistful Curl.

Het assortiment Moistful Curl is door CGproducten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende shampoos, conditioners, lotions en crèmes. Alle producten hebben een bewezen krachtige werking en zijn veelal geschikt voor alle soorten krullen en slagen. Een echte allemansvriend dus. 
Alle producten van Moistful Curl zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

Meer informatie over de curly girl methode


Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Moistful Curl zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 

We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over hoe jij je haareigenschappen bepaalt, en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode. 

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.