• Lorem ipsum

Kiki Curls

100% CG friendly ingrediënten in een vacuüm verpakking voor perfect doseren met als doel de perfecte krullen, en dit in 3-stappen!

Geen producten gevonden...
Kiki Curls

Kiki Curls

Een stukje hollands glorie in het assortiment van cgproducten.nl; Kiki Curls. Speciaal voor natuurlijke krullen, volledig CG methode proof en beetje rebels. Zo laat het merk Kiki Curls zich het beste omschrijven. 

Het assortiment van Kiki Curls heeft alles voor een ultieme verzorging van je krullen. Een heerlijke shampoo, recovery mask en wonder finish is alles wat je nodig hebt. In 3 eenvoudige stappen kies je met Kiki Curls voor een optimale haarverzorging. Op het youtube kanaal geven ze meer uitleg over de verschillende stappen. Deze video’s delen wij bij alle producten. Daarnaast geven we bij ieder product aan hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Krullen als geschenk van de natuur

Wat ons betreft hét bewijs dat de producten van Kiki Curls afgestemd zijn op jou als gebruiker, zijn de handige vacuüm verpakkingen. Zo heb je altijd de juiste dosering en kun je langer met je producten doen. Daarnaast bieden wij ook het heaven in a box pakket aan. Alle producten in 1 verpakking met een handleiding en beschrijving voor optimaal gebruik.

Alle producten van Kiki Curls zijn CG methode vriendelijk. Dus geen sulfaten, siliconen, minerale oliën en uitdrogende alcohol. Beschouw je krullen als geschenk van de natuur en kies voor de beste behandeling met de producten van Kiki Curls.

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de Curly Gurl Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en de haarproducten bevatten geen chemicaliën.

Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.


Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze CG test producten en travelsize producten.