The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Innersense haarproducten

Innersense

Met kernwaarden als clean, pure en beauty is het merk Innersense een geliefd paradepaardje binnen het assortiment van cgproducten.nl. Alle producten van Innersense zijn gemaakt van 100% biologische en plantaardige ingrediënten waar je haar dol op zal zijn. Alle haarproducten van Innersense zijn CG methode vriendelijk en bevatten geen chemische ingrediënten. 

 

Innersense kopen bij CGproducten.nl

Ons assortiment van Innersense haarproducten is heel divers. We bieden verschillende conditioners, foams en andere specialistische producten voor natuurlijke en gezonde krullen. Het gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten voor haarproducten is tegenwoordig niet meer nieuw of baanbrekend. Baanbrekend is wel de natuurlijke kracht die je ervaart. 

Alle Innersense producten zijn beschikbaar in een kleine en grote uitvoering. De kleine tubes en flesjes zijn handig voor als je op vakantie gaat. Per product hebben we een uitgebreide gebruikershandleiding opgesteld. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons weten.

 

Schoonheid als familiewapen

Innersense Organic Beauty is een echt familiebedrijf. Per toeval kwamen de oprichters Greg en Joanne elkaar tegen. De één actief als styliste, de anders als chemicus. Door die beide werelden te combineren is de natuurlijke kracht van Innersense ontstaan. Belangrijk zijn nog steeds te waarden binnen zowel het bedrijf als de familie zijn gezonde levensstijl, schoonheid en welzijn ondersteunen, inspireren en zuiverheid. 

Met een ongekende toewijding zetten ze zich dagelijks in om de beste producten en ingrediënten op de markt te brengen. Mede door deze overtuiging hebben wij ervoor gekozen de producten van Innersense in ons assortiment op te nemen. En omdat alle producten écht werken en CG methode proof zijn natuurlijk!

Heb je vragen over Innersense, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Alikay NaturalsKeraCare, Jessicurl en Denman Borstels.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »