The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Gemini Naturals, Get Hued hair make-up

Over Gemini Naturals


Het verzorgen van een hoofd vol met gekleurde krullen kan een hele klus zijn en de verhoogde kans op textuurveranderingen en mogelijke schade kan uiterst angstaanjagend zijn. Maar aan de andere kant willen we soms dingen veranderen en hebben we een kop vol frambozen- of gouden krullen precies wat we nodig hebben.

Helaas hebben we echter vaak het gevoel dat we moeten kiezen ... gezond haar versus gekleurd haar. Maar met Gemini Naturals (voorheen bekend als POP! Curl) kleurengel kun je BEIDE hebben.

Deze felbegeerde kleurengel is een op aloë vera gebaseerde krul-definiërende gel die een tijdelijke vleugje kleur toevoegt aan je natuurlijke krullen.

Breng het aan op je favoriete leave-in conditioner of krul definiërende crème op vochtig haar en style naar wens. De kleurgel formule is speciaal gemaakt om op te vallen op DONKER haar en zal gemakkelijk uitspoelen op je volgende wasdag. Wissel wekelijks van kleur of je kunt alles uit de kast halen voor die speciale gelegenheden. Het is prima om plezier en gezond haar te hebben!

Wat is de Get Hued veganistische kleurgel?

Get Hued is een veganistische krul definiërende gel + tijdelijke haarkleur make-up alles-in-één. Het is een op aloë vera gebaseerde gel die krullen definieert + het haar zacht en gehydrateerd laat aanvoelen terwijl het levendige kleuren afzet.

Is de kleurgel elke week veilig te gebruiken?

Ja! Je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt!

Wordt de kleur overgedragen op mijn huid / kleding / meubels?

Als het volledig droog is is er een minimale overdracht op je handen wanneer jij je haar aanraakt. De gel is gemakkelijk af te wassen met water en zeep. Je kunt ook een minimale overdracht op je kleding verwachten + andere stoffen die tegen je droge haar kunnen wrijven. In de meeste gevallen zijn dit geen permanente vlekken + die met wasmiddel kunnen worden uitgewassen. Was indien mogelijk alle bevlekte stoffen zo snel mogelijk.

Kan ik de gel op droog haar aanbrengen?

Ja! De gel kan aangebracht worden op vochtig of droog haar. We raden je aan om met de applicatie te spelen om te bepalen wat je haar het leukst vindt.

Dus hoe nat moet mijn haar zijn?

Idealiter zou je haar licht vochtig moeten zijn, NIET druipnat. Wanneer aangebracht op druipend nat haar, kan veel van de kleur op je badkamervloer terechtkomen in plaats van op je haar. :(

Is de gel plakkerig?

Nee dat is het niet.

Zal het een gel-cast achterlaten (d.w.z. droog hard en stijf)?

Mogelijk. Het hangt af van hoeveel gel je aanbrengt en hoe dik je leave-in conditioner is. Als je een gel-cast ervaart, zal deze waarschijnlijk vanzelf verdwijnen of kun je lichtjes olie op je handen aanbrengen + "crunch out the crunch" om de cast te breken.

Hoe lang gaat de kleur mee?

De kleur zal waarschijnlijk de eerste 2-3 dagen levendig zijn en begint langzaam te vervagen naarmate de dagen verstrijken, ervan uitgaande dat je niet meer gel aanbrengt.

Hoe lang gaat een pot van 2 oz mee?

Op haar van schouderlengte zou een potje kleurgel je 3-4 hele hoofdtoepassingen moeten doorstaan ​​(als je bijzonder royaal bent, dan mogelijk twee).

Werkt dit op steil haar?

Ja! Je kunt een kleine hoeveelheid gel gebruiken op gestrekt natuurlijk haar of ontspannen haar om highlights toe te voegen. We raden aan om een ​​haarverfborstel te gebruiken om kleur op steil haar aan te brengen.

Zal de kleur volledig uit grijs / blond / gebleekt haar spoelen?

Ja, de kleur spoelt volledig uit met een sulfaatvrije shampoo en water bij de eerste wasbeurt. We raden aan om tijdens je haarwas-sessie twee keer shampoo aan te brengen om ervoor te zorgen dat de kleur volledig wordt verwijderd.

Druipt het als ik zweet?

We raden aan om de gel ongeveer 1-2 centimeter van de hoofdhuid aan te brengen om te voorkomen dat er kleur rond je gezicht druppelt.

Heb ik de Curl Awaken Primer of het Seal It Up Serum nodig om de gel te gebruiken?

Beide producten zijn geformuleerd om de beste resultaten te geven bij gebruik met onze Get Hued-gel en worden sterk aanbevolen, maar ze zijn geen vereiste voor kleursucces! Je kunt ook je favoriete leave-in conditioner gebruiken (over het algemeen zijn lichtgewicht crèmes het beste) en een lichtgewicht olie om de kleur te verzegelen, zoals jojoba-olie, zal goed werken.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »