• Lorem ipsum

EcoSevy Haarproducten

€20,95€14,95
op voorraad
Een vochtinbrengende shampoo ontworpen met haar beminnende plantaardige ingrediënten zoals brandnetel en heermoes en rijke oliën. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis.
EcoSevi
Pumpkin Seed Moisture Shampoo
Een vochtinbrengende shampoo ontworpen met haar beminnende plantaardige ingrediënten zoals brandnetel en heermoes en rijke oliën.
€20,95€14,95
EcoSevy Haarproducten

Ecosevy

Het assortiment haarproducten van Ecosevy bestaat uit verschillende shampoos, conditioners en haarlotions. Het doel van EcoSevy is om niet alleen haar producten te maken waar curlys blij van worden maar ook een bijdrage leveren aan een betere wereld. Dat doet Ecosevy o.a. door te kiezen voor soja- en glutenvrije grondstoffen en door het gebruik van ecologische verpakkingsmaterialen. Verder zijn alle producten veganistisch (het hele Ecosevy team is vegan) en niet getest op dieren.

Ben jij al bekend met de Curly Girl Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn Curly Girl methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten en de haarproducten bevatten geen chemicaliën, uitdrogende alcohol en siliconen. Meer weten over de curly girl methode? We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: liever eerst proberen? Bekijk hier onze starterspakketten, 30ml testproducten en travelsize producten