• Lorem ipsum

Chey Haircare

Een volumepoeder dat je haar niet beschadigt na langdurig gebruik.

€12,95
op voorraad
Chey Signature Volume Powder ™ voor alle haartypes om die maximale volume te krijgen. Lees meer
Chey Haircare Volumepoeder
Chey Signature Volume Powder ™ voor alle haartypes om die maximale volume te krijgen.
€12,95
Chey Haircare

Chey Haircare

Chey Haircare is hét merk achter de krachtige Chey Haircare volumepoeder. Eén van de meest populaire volumepoeders onder curly’s. En ook 100% Curly Girl methode proof. Mis jij volume in je natuurlijke krullen? Probeer dan eens de krachtige volume poeder van Chey Haircare. 

Niet voor niets heeft dit merk de slogan: 99 problems but volume ain’t one. Erg toepasselijk voor één van de meest succesvolle volumepoeder producten op de markt. Net als vele andere merken zijn de producten van Chey Haircare ontstaan na een mislukte zoektocht. Een zoektocht naar producten die je langdurig kunt gebruiken zonder dat ze je haar of hoofdhuid beschadigen. En naar producten die ook rekening houden met de natuurlijk. Toen die zoektocht keer op keer mislukte besloot oprichter Chey Ciani zelf aan de slag te gaan. 

Het resultaat mag er zijn. Een merk met producten die voldoen aan alle kernwaarden van Chey. Diervriendelijke producten die het milieu ondersteunen en geproduceerd en verpakt zonder gebruik van plastic. 

Alle producten van Chey Haircare zijn Curly Girl Methode proof. Dat betekent dat de producten vrij zijn van parabenen, sulfaten en andere schadelijke chemicaliën. 

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Chey Haircare zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 

We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.