• Lorem ipsum

BioSilk

€18,95
op voorraad
BioSilk Beach Texture Spray geeft het haar versteviging, volume en een stralende beach look. Lees meer
BioSilk Beach Texture Spray
BioSilk Beach Texture Spray geeft het haar versteviging, volume en een stralende beach look.
€18,95
BioSilk

Biosilk kopen doe je bij CGproducten.nl

Wederom een sterk merk die de grote oceaan heeft overgestoken. Biosilk is een haarverzorgingsmerk uit Amerika met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van krachtige verzorgingsproducten voor verschillende haar- en krul typen. Voor de ontwikkeling van verzorgingsproducten gebruikt Biosilk veel lichaamseigen stoffen en een uniek ingrediënt: zijde. 

En juist dit ingrediënt maakt de producten van Biosilk zo uniek en effectief. Ze deden er jarenlang onderzoek naar en verwerken nu onder andere zijde in de beach look texture spray. Een spray waarmee je jouw krullen in een handomdraai omtovert tot de ultieme beachlook!

Ben jij al bekend met de CG Methode?

Bij CGproducten.nl is het complete assortiment afgestemd op de CG Methode. Alle producten in onze shop zijn CG methode vriendelijk. Dat betekent: vrij van sulfaten, parabenen en de haarproducten bevatten geen schadelijke chemicaliën. Ook de haarproducten van Biosilk zijn CG methode vriendelijk. Meer weten over de curly girl methode? 

We beschrijven op onze website uitgebreid wat de curly girl methode inhoudt, volledige uitleg over de haartest (gedetailleerd en schematisch) en hoe je het beste kunt beginnen met de CG methode

Heb je vragen over deze methode, merken of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Tip: maak gebruik van onze product voorstel tool en kies eenvoudig de juiste CG producten. Meer informatie over de CG methode lezen? Bestel dan hier het krullenboek.