The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

AliKay Naturals Haarproducten

AliKay Naturels Haarproducten

Alikay Naturals is één van de snelst groeiende en meest invloedrijke schoonheidsmerken waar het gebruik van kwaliteits ingrediënten voorop staat. Een merk ontstaan vanuit een behoefte om krullend haar te verbeteren.
Het gebruik van natuurlijke - en organische ingrediënten staat bij Alikay Naturals altijd voorop. Daarom zijn alle ingrediënten met zorg samengesteld. Met als resultaat: haarproducten met genezende eigenschappen die echt werken.

De producten van Alikay Naturals bevatten geen petroleum, minerale olie, alcohol, parabenen, sulfaat of siliconen. Alikay Naturals producten bestaan uit genezende eigenschappen van natuurlijke en organische ingrediënten om vocht van binnenuit te voeden en aan te vullen.

 

Kies je favoriete haarproducten van Alikay Naturals

Beauty- en haarproducten die ontstaan vanuit de behoefte om te verbeteren zijn een garantie voor succes. Dit is ook het verhaal achter Alikay Naturals. Dit merk is gecreëerd in de keuken van oprichtster Rochelle Alikay. Daar maakte ze het unieke recept die voldeed aan haar behoefte. Hier werd de basis gelegd voor een invloedrijk beautymerk. Een merk dat wereldwijd sterk gegroeid is maar geen concessies doet aan haar visie: dagelijks inspireren om natuurlijke schoonheid te omarmen.

Naast aandacht voor de beste producten is Alikay Naturals een maatschappelijk bewust merk. Zo besteden ze veel aandacht aan natuurlijke ingrediënten, gezonde werkomstandigheden en ondersteunen ze projecten met een maatschappelijke impact.

Het assortiment Alikay Naturals producten is door CG Producten met zorg samengesteld en bestaat uit verschillende conditioners, gels en krullencrèmes. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. En bekijk ook ons ruime aanbod van merken als Puff CuffCurls en Denman Borstels.

Page 1 / 2

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »