The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Zazzy Bandz

Over Zazzy Bandz

ONTWERP: uniek vierkant ontwerp voor volume en stijl zonder hoofdpijn. Gemaakt in de VS. Gepatenteerd.

VEELZIJDIG: u kunt uw bril dragen met Zazzy Bandz. Beschikbaar in twee stijlen.

LICHTGEWICHT: Je vergeet dat je een Zazzy Bandz draagt

HAARTYPE: Perfect voor normaal tot hoog volume haar. Omdat we allemaal anders zijn gemaakt, zijn we niet een one size fits all-oplossing.

GEEFT TERUG: Onze filantropische missie is om de kinderen van Peniel Centre Orphanage te helpen bij het voeden en opvoeden.

ZAZZY BANDZ, gemaakt door een arts en bekend als "De opnieuw ontworpen hoofdband die als een zonnebril past." Krijg volume en stijl zonder hoofdpijn. Dankzij het gemak en comfort dat u krijgt van onze unieke hoofdband, zult u uw haar vaker los dragen. Ervaar de look en feel die bij u past. Het unieke vierkante ontwerp van de "originele pasvorm" van Zazzy Bandz is perfect voor mensen met een gemiddelde hoofdomtrek.

Het ergonomische ontwerp van Zazzy Bandz® "slim relaxed fit" is perfect voor mensen met een gemiddelde tot grotere hoofdgrootte en mensen met een verhoogde gevoeligheid. Onze filantropische missie is om de kinderen van Peniel Centre Orphanage in Bulawayo, Zimbabwe, te helpen bij het voeden en opvoeden. Een deel van de opbrengst van elke aankoop ondersteunt Peniel. Bedankt voor het aanschaffen van Zazzy Bandz®

Heb je vragen over Zazzy Bands, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. Of lees onze tips voor krullend haar.

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten, 30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Kinky Curly, Jessicurl, Denman Borstels en Only Curls.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »