The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

TreLuxe

Treluxe

TréLuxe is ontstaan ​​uit een radicaal, niet-van-deze-wereld-idee, dat elke krullerige (en golvende) (1) vertrouwen moet hebben in de wetenschap dat de producten die ze gebruiken goed zijn voor hun haar en lichaam (2) toegang tot salon-kwaliteitsproducten die kroezen bestrijden en langdurig vocht bieden (3) een eenvoudig product regime kunnen gebruiken om gezond haar te laten groeien en te behouden, zonder een gaillion-product te gebruiken, en (4) een gezonde relatie hebben met hun haar, waardoor ze met hun krullende kruin willen pronken en anderen aansporen hetzelfde te doen!

 

Trelux haarproducten

Sinds we het merk hebben geïntroduceerd met de community in gedachten, begonnen we ook opbrengsten te gebruiken om problemen met gemeenschappen met onvoldoende middelen aan te pakken; inclusief financiering van gezondheids-, welzijns- en onderwijsinitiatieven voor meisjes met een verhoogd risico aan de zuidkant van Chicago, waar ons merk is geboren. Sindsdien hebben we het geluk gehad om te zien dat talloze vrouwen hun haar doelen met TréLuxe-producten bereikten; en zie de maatschappelijke impact die we hebben gemaakt door naschoolse programma's te sponsoren, universiteit beurzen te verstrekken aan kansarme meisjes en andere TréLuxe-initiatieven die we hebben gebruikt om mensen te helpen zichzelf te definiëren, hun leven te verbeteren en anderen te inspireren! - Cortney Sigilai (mede-oprichter)

Heb je vragen over Trelux, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. Of lees onze tips voor krullend haar.

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten, 30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Kinky Curly, Jessicurl, Denman Borstels en Only Curls.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »