The all in 1 shop for your curls with only CG friendly products!

Nature's Little Secret

Natures Little Secret

Nature’s Little Secret is opgericht door Sharnae Williams, moeder en echtgenote die 14 jaar ervaring heeft in de haarindustrie. Ze zag bij anderen en haarzelf dat de chemische producten in de winkel een gebrek aan vocht veroorzaken en zorgen voor breuken in het haar.

 

Natures Little Secret Haarproducten

Ze begon onderzoek te doen, dat duurde 2 jaar. Het onderzoek bestond uit het mengen van ingrediënten en daarmee experimenteren. Al snel realiseerde ze zich dat de producten uit de natuur het beste waren voor haar krullen.

Op aandringen van haar man werd niet veel later het merk Natures Little Secret geboren. Motte van dit merk is om te laten zien dan eenvoudige producten uit de natuur je haar gelukkig en gezond kunnen maken. Alle producten van Nature’s Little Secret zijn handgemaakt met natuurlijke en organische ingrediënten voor natuurlijk haar van hoge kwaliteit. Producten zijn geschikt voor alle haartexturen, ook voor kinderen.

We hopen dat je bij het gebruiken van Natures Little Secret producten de liefde ervaart waarmee we de producten maken en dagelijks verbeteren. Alle producten zijn vrij van agressieve chemicaliën, parabenen, formaldehyde, kunstmatige kleurstoffen, sulfaten, minerale oliën, kokosolie en siliconen.

Heb je vragen over Natures Little Secret, de CG methode of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. Of lees onze tips voor krullend haar.

Lees meer over de CG Methode en doe de haartest. Bekijk hier ook onze proteïne producten, 30ml test producten en CG starterspakketten. Of bekijk onze uitgebreide en unieke assortiment van merken als Kinky Curly, Jessicurl, Denman Borstels en Only Curls.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »